New season at Lindex


Sol! :D

Hej! :D Precis som andra mornar jag har skrivit så har jag redan varit på morgonpromenad och ätit frukost :P Har precis bytt om till bikini och ska lägga mig nere på gräsmattan om en stund! =)

I eftermiddag blir det en snabbvisit till strängnäs, ska fira min brors sambo som fyller imorn och så får jag träffa min bror-son som är 20 dagar gammal! :D:D


Somethings are just worth fighting for!

Hej! Bion var helt okej :) De är ju inte riktigt mina favoriter och brukar heller inte se såna filmer men jag har sett 1an och 2an och vi hade gratis biljetter =) Då kan man ju ställa upp! :D Näh men den va bra =)
Vad har ni gjort denna lördag då?


Ska se Transformers 3 ikväll =)


Hot Chelle Rae - Bleed



Jättebra låt! :D Min favorit just nu :D


Knock, knock! Who is there? Mary. Mary who? Marry me =)



Tröja på kvinnan - http://neimanmarcus.com
Chiffon blus - http://theoutnet.com
Jeans med hög midja - http://topshop.com
Sandaler, läder - http://net-a-porter.com
Väska - http://johnlewis.com
Fjäder-örhänge - http://pinkmascara.com
Armband - http://shopfriiscompany.com


A real gentleman doesn't just tell his lady he loves her, he shows it.



Fler bilder från vinön!

En kofta jag köpt från HM som är jättefin och supermysig! :D


Regnig dag!

Hej! Vad gör ni? Jag sitter inne med datorn för det regnar! Som tur var hann jag med min morgonpromenad innan spöregnet kom :P
Idag ska vi gå och kolla efter lite inredningsgrejer på Jakobssons möbler! Ska byta ut några lampor hemma som vi frågar oss själva varför vi köpte dom från första början? Man kanske är lite impulsiv ibland :P

Men en grej jag vill visa er nu är en dålig(jag tycker det) grej av Hm! Ser ni någon likhet på bilderna? - Det är ju samma kroppar! dem har bara bytt ut huvudena i datorn... tycker det är riktigt dåligt, då får man ju bara se hur bikinin sitter på en typ av kropp... Jag vet att de har andra bilder på bikins också där det är olika kroppar men då kan man ju fota alla bikinis då ju! 


Det är blåsigt på färjor!


The next generation of beautiful is you!



Kofta - http://allsaints.com
Linne - http://openingcermony.us
Viktoria Beckham jeans - http://coggles-com
Halsband - http://drowningpearls.tumblr.com
Yves Saint Laurent pumps - http://barneys.com


Vinön idag!

Godmorgon! Va uppe på en morgonpromenad imorse och nu har jag precis ätit frukost och duschaT! :D Vi ska om en stund åka till FactoryOutlet och på tillbaka-vägen åker vi över på vinön med färjan! Idag ska jag ta med mig kameran =) För jag ångrade mig så när jag gick min promenad igår kväll och det var så fint när solen var på väg ner över ängarna =) så ska ta massa kort!

ikväll så kommer det lite gäster till oss, så vi ska grilla och ha det bra! :D


The lonesome road


Vill ha! :D


Vi bor på landet...

Godmorgon! :D Är det bra med er? Med mig är det toppen! Idag ska vi åka till Odensbacken, där Markus föräldrar bor. De är i Cypern så vi ska hjälpa M's systrar att vara husvakt! De har pool och stor gräsmatta så det passar mig perfekt =)

Så den här veckan har vi lite planerat, idag ska vi till Factory Outlet och de andra dagarna ska vi ta färjan till Vinön, för jag har aldrig varit där och sen hoppas jag på svampplockning=)
Datorn har jag med mig så uppdateringar kommer det att bli!




Backpack-girl



Midjekort tröja - http://wildfoxcouture.com
Jeans Shorts -
http://generalpants.com.au
Converse -
http://johnlewis.com
Backpack -
http://barneys.com


Ett ögonblick


Bulgarien - 09, solnedgång på Nessebar, underbart vackert!


Ändrade planer!

ÄNDRADE PLANER!
Det blev så att jag kommer att kunna blogga de här dagarna ändå! :D Men jag har ju redan tidinsällt till er idag och imorn så jag låter dom vara kvar ändå =)

Nu måste jag sluta, mamma kommer strax på besök =)


Inspiration: Crochet

                           

Godmorgon, godmorgon!

Godmorgon! Vaknade 7:20 av att jag fick sms från min vän Linda som bor i Usa och sen kunde jag inte somna om! Typiskt mig, så har legat och segat i sängen och ligger här fortfarande :D Borde väl gå upp :)

Men jag ville också bara säga att jag ska åka bort idag och kommer hem imorn kväll så jag har tidsinställt massa inlägg åt er! =) Så ni kan komma in och kolla fastän jag är borta :D




Born to be a model



Linne - http://lagarconne.com
Jeans Shorts -
http://hfm.co.jp
Leather Boots - http://forever21.com
Väska -
http://profilebrighton.co.uk


You are my dream

Hej! Har städat och haft mig idag, körde storstädning i hela lägenheten, badrummet, dammade, dammsög och nyss moppat golvena :D Måste städa fastän man har semester! :P Vad resten av dagen har att erbjuda vet jag inte riktigt...

Resten av veckan däremot ska vi vara husvakt från torsdag och sen ta oss till Factory Outlet, Vinön och jag hoppas på att få med <3:at ut och plocka svamp när vi ändå är husvakt ute på landet! :D Där finns det ju mssa skog! Får inte glömma myggskyddet då :P


What If Im not sure of what Im doing?



Hej! :D Vet ni hur gott det var igår på resturangen? Tog medelstekt biff, så gott! Här är en bild med resturangen i bakgrunden. Man sitter i det inglasade "rummet" så man har sjöutsikt över hjälmaren. Det var jättemysigt =)


Favoritlista

Favoritlista:

Klädesplagg: Klänningar
Skor: Boots och sneakers
Väska genom tiderna:
Channel (har ingen dock)
Dryck:
Vatten och Te
Artist: Beyoncé


Musik: Blandat!
Snacks: Nuförtiden popcorn och nötter, men jag äter egentligen det mesta :P
Stilicon: Rachel Bilson, Kate Middelton mfl


Parfym: Nu, Viktoria Beckham
Sport: Hm, egentligen ingen stor sporttjej, men ser på det mesta när Sverige är med! :D
Magasin: Cosmopolitan
Bok: Hm, just nu är det väl Twilight-serien men finns många!
Serie: Greys Anatomy, Gossip Girl, Pretty little liars, Soyouthinkyoucandance, Sex and the city mfl…Skådespelare: Åh det finns egentligen så många, Gerald Butler, Natalie Portman mfl


 


Nu åker jag på kalas! :D Har tidsinställt inlägg åt er =)


Inspiration: Kate Middelton

                      

Nothing you confess will make me love you less

Godmorgon! :D Idag tog jag sovmorgon, vaknade runt nio och har nu precis ätit frukost. Funderar på att ta en promenad om en timme när all frukost har smält, för i eftermiddag ska vi på kalas!

Markus syster fyllde i fredags men firas idag för då kan alla =) Ska för en gång skull inte äta fika utan gå på resturang och äta god mat! Vi ska till ett ställe som heter Sjökrogen. Ligger mellan stora mellösa och odensbacken och för er som inte vet vart det ligger så är det ungefär 2 mil utanför örebro nere vid vattnet =) jättemysigt ställe!

Men nu börjar det regnar det så hoppas det finns bra med skydd och värme om vi sitter ute, men tror det finns inneplatser också! =)

Tidsinställer inlägg åt er så bara kika in här fastän jag inte är hemma :D




I wanna leave my footprints on the sands of time. Know there was something that I left behind

Har spenderat eftermiddagen ute på landet! Skulle regna hela dagen lång men det var strålande väder! :D Väldigt varmt och jag hade ingen bikini med mig så fick lida i shorts och linne. Vet ni vad det är? TOPPEN, äntligen en liten glimt av sommaren! :D
Vad har ni gjort idag då?

Nu går jag strax och lägger mig, har varit helt seeeg hela kvällen och nu svider det i ögonen. Så det blir att läsa lite i sängen och somna!



Pre-autumn Vero Moda

Jag längtar inte till hösten men jag längtar till höstmodet! :D Här är tre favorit-outfits från Vero Moda!


Jag är så lycklig, jag är så lycklig, jag är så lycklig hela måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag..

Hej! :D Är det bra med er? Åhh jag måste berätta en sak, för med mig är det jättebra! :D Jag känner mig supertaggad på att börja på friskis och svettis och jag ska göra det till skolan börjar i slutet augusti, men tills dess så går jag bara mina morgonpromenader, för att få motion och gå ner i vikt. I början gick det inge bra, det var bara trögt och hände inget på vågen. MEN nu! har jag gått ner 1,1kg :D Alltså det låter inte mycket, men sammanlagt i år har jag gått ner 4,1 kilo och inte gått upp nåt mellan försöken att gå ner. Har bara tagit pauser och sen inte gått upp nåt i pausen. och nu har jag gått ner detta på 1,5 vecka! :D

Men det jag vill komma fram till är att detta är tack vare en app på Iphonen som jag har lyckats med detta. Det är "Kaloriräknaren från ShapeUp" Jag hatar egentligen att räkna kalorier men den här gör jobbet så enkelt för dig. Det enda man behöver göra är att skapa en profil med din vikt, längd så räknar den ut BMI. Sedan skriver man in sin målvikt och hur snabbt du vill gå ner/vecka. Jag tog 0,5kg/vecka nu när jag bara går promenader. Sen är det upp till dig att mäta/väga sin mat och sedan knappa in hur mycket man åt till frukost, lunch osv så räknar programmet ut åt dig hur många kalorier det är!!

 


Här är andra smycket jag köpte från StyleByTyra

Här är örhänget som jag också köpte från StyleByTyra! Halsbandet jag köpte hittar ni i ett inlägg lite längre ner =)



Nu sitter jag och tittar på SoYouThinkYouCanDance(sytycd) som jag trodde gick i tisdags, men det gick tydligen idag! Jäklar vad duktiga dom är! Jag önskar att jag fortsatte med dansen ibland, jag dansade ju iallafall hela högstadiet. Inte för att jag ville ansöka till sytycd men jag älskar att dansa! :D När skolan börjar i augusti igen och jag får pengar igen ska jag börja på friskisoch svettis igen, de har något nytt danspass :D mer salsa och sånt tror jag. Passar mig perfekt, älskart!  

Nu ska jag dricka te ur älsklingsmuggen jag fått av gamla klasskompisar! :D


Don't judge a persons journey until you've walked in their path



Alexander Wang Cardigan - http://lagarconne.com
Linne - http://lagarconne.com
Jeans - http://bertiesclothingshop.co.uk
Ankle boots - http://my-wardrobe.com
Tassel Clutch - http://springcartdesigns.com


StyleByTyra halsband!


Åhlens-väska till hösten

Godmorgon! Hur mår ni? Jag var otroligt seg imorse! Men nu har jag piggnat till :) Ska göra mig iordning och fota smyckena från StyleByTyra och visa er, men tills dess vill jag visa en väska jag definitivt kommer att köpa och använda till hösten :)


Be careful who you open up to, only a few people actually care. The rest are just curious.

Hej! Är det bra med er? Själv är jag otroligt trött, redan... hmm. Idag kom smyckena från stylebytyra på posten! :D Ska fota dem och så får ni se dom imorn :D Bjuder på en bild redigerad med Iphones app Instagram, gillart :P


Vill se den här filmen med Taylor Lautner!


Fortsätter på gårdagens höstmode-tema och visar favoriter från Dinsko som blir snygga till hösten!


Ut på havet och sen blåsa iväg och aldrig komma tillbaka mer till bäcken där det började


Tips från mig!



Om ni inte har sett den redan så vill jag tipsa om en app. De är ingen mindre än Shazam! Jag hatar att vara på nåt ställe där det spelas en bra låt men man kan inte ta reda på vem som sjunger eller vad låten heter. Men då använder man Shazam. Touch to Shazam och då spelar den in musiken och tar reda på artist och låt. Bäst helt enkelt! :D


Höst hos HM

Ja vet det är fortfarande sommar! Men hms höstkatalog kom imorse och ville bara visa vad jag tyckte va snyggt i katalogen och som också kanske hamnar i min garderob till hösten =)


Street outfit


Leather biker jacket - http://net-a-porter.com
Tshirt - http://lagarconne.com
Denimshorts, hög midja - http://modekungen.se
Tights - http://topshop.com
Svart bälte - http://topshop.com


T-shirt -


It's moments like these that fill my memory

Hej! Varit uppe sen sju och har tvätten, körde en morgonpromenad direkt imorse, det var riktigt skönt. Solen var framme men inte stekande varm, det var folk ute men inte jättemånga så det var riktigt underbart ute imorse! Hoppas på att få sola lite snart på gräsmattan, men om jag tittar ut så har det blivit molnigt? Va? De va ju nyss molnfritt :(

Jaja då får vi se vad som händer under dagen, tvätten har jag iallafall...Senare i eftermiddag får vi däremot besök av markus syster, ska bjuda henne på mat och umgås lite =)


Inte helt fel att gå här på morgonen :D:


So you think you can dance?



Hej! Är allt bra med er? Jag ska strax sätta mig framför tvn och kolla So you think you can dance! :D Eller? Kollade nyss på tv-tablån och såg att de ska vara maniska samlare? wtf?! Det brukar ju vara på tisdagar! Vad har hänt och när kommer det sändas egentligen? Åh som jag hade sett fram emot att se det ju!! :S

Update: tror de går på fredag 19:15-21.. Men har jag missat nåt då om jag senaste kollade förra tisdagen?


Klickat lite på StyleBy Tyra

Beställde två grejor från StyleByTyra idag, va tvungen att passa på när det va 30% idag och imorn, tror jag...! Visar såklart när jag får hem dem också men lägger upp bilder lånade från StyleByTyra också! :



Från garderoben!

Linne från Nelly som jag köpte förra hösten. Har matchat den på flera sätt, bla med en tajt midjekjol och då stoppat in linnet under och låtit det hängt lite pösigt. Jag har också matchat med tajta jeansshorts.


Dags för morgonpromenad!!

img_8383 (MMS)

Dags för morgonpromenad!!


So in love with flowers



Kavaj - http://my-wardrobe.com
Linne - HM Divided
Kjol - http://net-a-porter.com
Ballerina - http://hfm.co.jp
Örhängen- http://mememeaccessories.com


Inspiration: Flowers

                      

Det låter väldigt underligt men jag har bara regn hos mig..

Hej! Är allt bra med er? Jag hade svårt att sova :S kunde nästan inte somna och sen vaknade jag vid 6 och efter det har jag vaknat hundra gånger om kändes det som! Så känner mig lite seg redan...

Plus att det är jättetråkigt väder så då blir man inte gladare... Blir nog inte så mycket gjort idag :P Förhoppningsvis kommer det paket från jotex, för jag skrev ju att jag beställde shabby chic grejer därifrån och visade upp. Men jag beställde och en fakeväxt men den va inte med i paketet fastän det stod på pappret att den skulle vara det.. Så den borde jag kunna hämta ut idag!


Vinnaren av helgens blogg:



Här är: Vinnaren!


Helgens blogg är avslutad



Den va asbra!! :D

Hej! Kom nyss hem från harry potter bion :D Den va asbra! Dock va de många som störde och skulle gå på toa hela tiden men filmen va skitbra!! Vet inte vad jag mer ska säga mer än att ni måste se den! :D


Beyoncé <3

Beyonces video till "Best thing i never had":


Video om Beyoncés arbete mot hennes fjärde soloalbum: 4. Jag vet videon är lång men det var värt att se den! Att få följa hennes arbete mot att arbeta med skivan, men videon till Run the world(Girls)


Slutgiltiga resultatet av videon: Run the world(girls) som de arbetar med i videon ovan:


Från garderoben!

En figursydd(tror jag, har inte använt den än :P) skjorta från HM..Jag köpte den på rean för 99 kr, och vet att den fortfarande finns i lager på deras webbshop i stl 34,36 och 46.
Funderar  på att använda den till bion ikväll, eller? Sist vi va på bio va det svinkallt så bäst att ta på sig något med ärmar... Matchar den nog isåfall till svarta skinny jeans och ett par boots! :D


Jag och mitt <3

Godmorgon! Kör på direkt med ett inlägg till min lära-känna-mig-lista som finns som egen kategori också! Jag och mitt <3:

Jag och Markus har varit tillsammans i ca 2½ år! Vi möttes första gången på gymnasiet och va tillsammans några månader, men jag var tvungen att flytta hem till strängnäs med brist på jobb i örebro, så det höll inte längre. Men min pappa sa till mig när vi inte va ihop längre fastän jag ville: att om det verkligen är menat att ni ska vara tillsammans så kommer ni hitta tillbaka till varandra. Och de gjorde vi :D

Nu bor tillsammans sen 1½ år ungefär och vi har det superbra ihop :) Samtidigt som vi är väldigt olika är vi också väldigt lika varandra i våran personligt och intressen och allt sånt där =)


Längtar till imorn! :D



Åhh vad jag längtar till imorn när jag och M ska se harry potter!, alla säger ju den är så bra :D Vill veta hur det slutar nu ...


Shabby chic våningsfatet är dekorerat!



..för nu :P Nä men jag tyckte det blev fint när det inte blev överdekorerat. Enkelt kan vara finast ibland. Eller vad tycker ni? Nu ska jag ge mig ut på en promenad/powerwalk.. Förresten har jag sett att vissa förkortar powerwalk till PW. Vet inte om jag tycker om det?! :S


You're beautiful, that's for sure

Hej! Vaknade av j*a fiskmåsar! Massa måsar som sitter på vårat tak och bara skriker och skriker, minut efter minut. Jag fattar inte, vad är det dom måste skrika om varje minut?? Helt onödigt... De är ju inte det roligaste att vakna till: krakrakrakrakrakrakrak... osv...

Har inget speicellt planerat idag heller =)(älskar semester) men det var fint väder när jag vaknade så ute måste man vara iallafall! Man måste passa på, för när det regnar då sitter man bara inne och klagar på att det regnar..

Förresten, min iphone kom igår!! :D Vet ni hur nöjd jag är!! Satt i flera timmar igår och lärde mig den, la in kontakter, laddade ner appar och allt sånt där =) Jag tror jag fixat allt =) Hihi

 

 

 


Shabby-chic lampa och våningsfat

Så jag visade massa grejer jag skulle köpa härifrån, och jag ska de men de blev två saker mindre från den affären då jag beställde dessa två grejer från jotex =)


Boho-outfit



Belted kimono top - http://janenorman.co.uk 
Kjol - http://modekungen.se
Skor - http://heels.com
Handväska - http://johnlewis.com
Ring-set - http://piperlime.gap.com
Armband - http://fantasyjewelrybox.com


You can dance, you can jive, having the time of your life

Godmorgon! Hur är det med er? Jag vaknade snorig :( Inte bra! Såg att de va sol när jag vaknade men bara 15 grader ute så kanske bli mer snorig om jag går ut och solar idag. Ja, vi får se hur det blir senare :P

Min dagliga promenad blir lite senare för att Markus lovade att gå med mig idag och han slutar jobba vid 11 =) Jag tycker inte om promenader egentligen, speciellt inte när man bor i stan. Just nu har jag bara ett ställe jag gillar att gå på, för de är ut mot ett bad, grusväg och träd, vatten, båtar och så. Supermysigt är det! Men jag kommer tröttna om jag går där varje dag så brukar försöka variera vart jag går... När vi är ute hos Markus föräldrar brukar jag passa på att gå där ute på landet, så tröttnar jag inte att gå i stan heller :P

Så nu på förmiddagen hade jag faktiskt tänkt att jag skulle läsa lite =) Det är så mysigt att ligga i sängen på morgonen och läsa tycker jag =) Ska också kolla lite på en ny serie jag börjat titta på..Pretty little liars, har sett några avsnitt och just nu är det okej men känner att jag måste se klart serien. Serien har lockat mig att se vidare för att ta reda på hur allt går och så :P


Iphone silikonskydd! Nu behövs bara mobilen :P


Såg en bra film igår: The Adjustment Bureau!


Wainting for a lot of things to arrive!

Hej!
Så mobilen kom inte idag heller, men jag tror jag vet varför.För om paketet ligger på utlämningsstället idag så tar det ju alltid en dag att få hem avin. Men jag ska inte hoppas för mycket på att den kommer imorn, då blir jag bara besviken om den inte kommer... :P 

Men en sak jag kan vara glad över idag är iallafall att lite inredningsgrejer har kommit! Ska springa och hämta ut det strax. Och så fort jag har inrett så får ni såklart se bilder! =)
Plus att jag också fått silikonskydd till iphonen, som va superfint! Den får ni se ikväll, jag lovar!

 

Inspiration: Bohemic

                  

There is no way it could work without you <3

Godmorgon! Uppe med tuppen, har tvätten idag :S Orkade nästan inte gå upp när klockan ringde...Är inte van att gå upp vid sju nu på sommaren! Nu har jag precis gått min morgonpromenad och sitter och knaprar på min frukost :P

Idag hoppas jag att min mobil kommer! De skickade mejl i fredags om att den var skickad och den kom inte igår.. Så jag hoppas hoppas hoppas på att den kommer idag! Annars blir jag sur :D

Sist men inte minst vill jag tacka er! Ni är allt för underbara. Jag vet att dagens-blogg-tävlingen hjälpte till för jag hade sjukt många läsare igår! Men om man jämför anmälningar tll dagens blogg med hur många som gick in på min blogg så var de måååånga mer som bara gick in på min blogg =) Och det tackar jag för! Keep it up :P Utan er = ingen blogg!


Vinnaren av dagens blogg:



Vinnaren är dagens blogg är den här!


Dagens blogg: Avslutad, vinnaren dras strax!




Vinnaren presenteras strax med en länkning!


Hereafter/Livet efter detta



Såg den här filmen igår, sorglig men ändå bra :P Tror den heter "Livet efter detta" på svenska, eller "hereafter" på engelska :)


I'm forever keeping my angel close

Godmorgon! Ja vet, jag är uppe innan 9 på en söndag, men så är det när man somnar innan 12 =) Men så fort jag hade vaknat ser jag att jag fått sms av linda!!! Åh vilken överraskning :D Ni som inte vet så är linda en vän som är i usa och jobbar som aupair och jag har inte träffat henne sen januari! :(

Nu ska jag strax ut på morgonpromenad! =) Ska regna idag så passar på nu och sen donar jag här hemma när det regnar. Men först vill jag visa mina naglar jag satt och pillade med igår. Jag är inte världens bästa men det blev okej ändå:


Detta ska snart inhandlas från ofeliashus.se



Vet ni hur glad jag blev när M gick med på att vi kunde handla hem nytt till hemmet!? Äntligen tänkte jag! Jag älskar att göra om hemma, men det sker ju inte så ofta så är superglad :D
Så det blir typ det här, kanske inte lampan men den är fin :P


Put the shirt under the jumpsuit and the bag on your sholder!



Denim jumpsuit - http://welikefashion.com
Top - Topshop
Bag - http://urbanoutfitters.com
Shoes - Converse


Summertime guys!

Godmorgon! Sitter och planerar lite mat, ska åka och handla sen :P Som vi alltid gör någon gång under helgen... Har inget mer speciellt planerat idag, kanske skulle träffa emma och gå ut och gå med henne för hon är hundvakt =) Men vädret är ju fint så =)

Slänger upp en fin bild från grekland första gången jag var där =)


Im sorry guys!

Hej! jaaaa vet, sämst uppdatering idag!! Men jag hade en riktigt tråkig förmiddag och va lite depp men blev bättre efter lunch. Jag och Markus åkte till hans föräldrars hus och varit där ända tills nu. Åt taccos och hade skoj på en egen gräsmatta och inte inne i en lägenhet...
Dock började det spöregna nu på kvällen så åkte hem i snigelfart...

Men vet ni? Såg nyss på mejlen att min telefon har skickats! Det fick fort =) Jag tippar på att den kommer på tisdag så att jag inte blir besviken om den inte kommer på måndagen :P Så då blir det ett stort plus om den kommer på måndagen! :) Haha...


Always gonna be an up-hill battle

Godmorgon!
Jag åt upp sista jordgubbarna imorse och säsongen är slut där vi brukar plocka jordgubbarna :( Vet inte hur det är med askarna man köper på stan men iallafall... Det bästa med sommaren är jordgubbarna och solen ju.. Får väl ta mig ut i skogen snart och plocka blåbär istället :P

Har hört att de ska regna idag, men hittar bara dismoln på himlen så kanske blir att jag hänger på gräsmattan hela dagen :P Vad ska ni hitta på?

Vill tipsa om en fin låt jag hörde igår med nelly furtado:

Du kan gråta mitt på gatan men jag glömmer aldrig bort vad du gjort!

Hej!
Kolla vad jag fick på posten idag! Beställde tillbehören till telefonen på ett annat ställe än själva telefonen så de här grejerna kom redan idag :D Nu längtar jag efter telefonen ännu mer! :P



Mina föräldrar

Här är min pappa, Ulf Eriksson =) och här är min mamma Susanne Ericsson när hon var 3 år(tror jag:P):


Mina föräldrar är inte tillsammans idag och de har inte varit de sen jag var bebis. Idag lever pappa med sin fru lena och mamma med sin pojkvän linus. Mamma och pappa är två underbara människor som alltid finns där!

 


How can you not see that it hurts me?

Hej! Hur är det med er?
Själv är jag otroligt seg och har till och med ätit frukost i sängen för jag orkar inte gå upp.. Ont i huvudet fick jag nyss också :( Ingen bra start på dagen alltså...
Ska inte hitta på så mycket idag, bara springa ett ärende sen. Ta min dagliga promenad någon gång..

Hittade ett gammalt kort på mig när jag hade permanentat håret :P Tyckte det var så fint, skulle faktiskt kunna tänka mig det igen, men får se, kör med locktången så länge :P Men ville gärna visa kortet så här har ni mig, i permanent hår, 2009:


Jag har blivit med Iphone!

-Eller jag ska bli =) Har beställt den med ett abonnemang! Äntligen en bra mobil.. :D


Från garderoben!



Linne från Hm, tror det kostade 99:-
Har faktiskt inte fått tillfälle att använda det än, men tror jag skulle matcha det med ett par jeansshorts, gladiatorskor om det är varmt och boots om det är lite svalare. Kan vara snyggt till ett par skinny jeans också =)


I buy you anything, I buy you any ring!

Godmorgon!
Är allt bra med er? Jag sov allt för länge så sitter lite småseg :P Men har precis ätit den godaste frukosten, jordgubbar med mjölk!!! :D Ska strax klä på mig och gå ut och gå, körde det efter frukosten idag... Annars så ska jag inte hitta på nåt speciellt, har ju sommarlov så skönt att bara vara :) 

Godmorgorn från en trött tjej med ett svullet öga(?!) Ser så ut... Hm
 
 


Inspiration: Denim

             

Nytt från H&M



Två underbara Bh:ar köpta från Hm. Kostade 149:-/st


I like to think I was created for a special purpose

Godmorgon till er som precis har vaknat! :D Själv gick jag upp kl 7 :( Har tvätten idag...  Passade på att ta min morgonpromenad efter jag hade varit nere första gången, prövade att gå en ny väg. Tog 50 min och det var en jättebra väg längs vattnet på en grusväg. Inga bilar, ingen känsla av storstad, inga gåsar som jagar en(har faktiskt hänt). 

Idag ska jag och Markus åka och handla jordgubbar =)! Jag tror inte ni kan förstå hur mycket vi älskar jordgubbar och hur mycket vi egentligen äter! :D Jag kan fota våran bunke sen och räkna hur många dagar det tar innan vi äter upp den :P

Jag skrev om att jag kanske skulle upp på stan igår, och så blev det tillslut :P Behövde nya bh:ar så gick runt och strosade lite och hittade två st. tillslut! Hur de ser ut får ni se i ett senare inlägg idag!

Men nu ska jag ner till tvätten igen och hänga upp och starta en ny vända :S  


Two look with one pair of shorts!



Grå topp - Hm
Skjorta - http://generalpants.com.au
Converse - Finns lite här och var att köpa :P
Boots - http://topshop.com
Shorts - http://voi.0101.co.jp


Funkar inte

Försöker lägga upp en bild på ett jättefint modekollage men det funkar inte just nu så försöker om en stund igen! Håll ut :P

Hjärtat är det enda instrument som kan krossas men ändå ticka vidare

Hej! Tänkte skriva godmorgon men såg att klockan redan snart är 11! Vart tog morgonen vägen? Kanske försvann så fort för att jag låg och segade lite i sängen och sen gick jag på en powerwalk och åt frukost när jag kom hem strax efter 10 :)

Hade tänkt att gå på stan idag men tappade suget när det var så tråkigt väder. De va ju bara 16 grader när jag vaknade! När det är sommar väntar jag mig minst 20 :P näh men allvarligt, vem vill ha vårväder på sommaren? Man går hela låååånga vintern och väntar på sommaren och så är hälften av sommaren vårväder!? :S Om det är sommar ska det vara sommar! :D

Jaja, får se om jag går på stan sen, har inte bestämt mig än. Men först duschen! :)


Få fler besökare till din blogg här:

 
Seepid är det perfekta sättet att få fler besökare till din blogg.
Gå in på http://www.seepid.com för att komma igång.


The last song

Hej!
Vi är helt slut efter att ha hjälpt pappa flyttat igår! Vi var igång hela dagen, M har träningsvärk i hela kroppen och båda är alldeles sega. Sov alldeles för länge, riktig segdag!
Ligger just nu i soffan och kollar på den här filmen:


Inspiration: Lace

                

Presentera dig själv

Godmorgon! Idag ska jag och älskling hjälpa min Pappa med familj att flytta i Strängnäs. Så vi kommer vara borta hela dagen och utan tillgång till dator så jag har tidsinställt inlägg åt er så att ni har något att läsa medans jag sliter som flytthjälp :P

Men jag tänkte påbörja ett inlägg till "Lära-känna-mig-listan"

Namn? Malin Elisabeth Ericsson
Född? 1988 på Eskilstuna BB
Uppvuxen: Strängnäs
Bor? Örebro
Längd? 166 cm
Skostorlek? 38-39

Piercingar? Har nog 7 i öronen men använder bara 2
Tatueringar? Ja, 2 st. En stor på halva ryggen och en på foten med mitt namn på :)

Jobb? Jobbade på ett lager efter gymnasiet, nu pluggar jag till lågstadielärare
Drömyrke? Hade jag varit liiite bättre på att sjunga så kanske artist =)
Plats du vill resa till? Hawaii, Afrika
Läser just nu? Den andra kvinnan
Läser helst? Skvaller & -modetidningar, böcker baserade på verkligheten
Tittar helst på? 90210, Gossip girl, greys anatomy, glee, ensam mamma söker
Lyssnar på? Oj massa olika musik :) allt från johnny cash till lars winnerbäck till det senaste på radion

Mest använda affär: Willys, Hm, Cubuc
Det dyraste jag köpt? Soffan
Senaste fyndet? Handlade på HM:s rea nyss
Lyxartikel? Hmm :S Tror inte jag äger någon...

Motionerar du? Går promenader, men ska börja på Friskis&svettis till hösten
Vilket schampo använder du? Gliss
Vilken parfym använder du? Victoria Beckham
Vad är du rädd för? Total ensamhet, krossat hjärta, ormar,krig och massa andra hemska saker 

Beskriv dig själv med 3 ord? Flummig, envis, obeslutsam!

 


A list to get to know me!

Hej! Jag har pysslat hela dagen med rummet, nu är det istortsett klart! :P Ska bara(bara och bara :S) köpa en stor växt, ställa undan gamla tv-skärmen och dekorera bänken där den står.. Svårt att förklara men kan visa före och efter bilder så får ni se vad jag menar :P

Men jag ville berätta att jag tänkte köra lite inlägg utifrån en lista. Vissa kallar det en 30-dagars lista men jag tänkte inte döpa inläggen för dag 1, 2, 3 osv. Utan bara gå efter vad de heter. Då behöver jag inte känna mig tvingad till att göra dem varje dag utifalla att jag har andra roliga inlägg att bjuda på :D

Men inläggen lägger jag iallafall i en egen kategori som jag kallar "Lära känna mig-lista" Mest för att göra det enklast, då vet ni vart ni hittar dem! :P 

– Presentera dig själv
– Mina föräldrar
– Jag & mitt <3
– Vad jag åt idag 
- Vad är kärlek? 
– Min dag 
-  Favoritlista
– Ett ögonblick
– Hobbys 
– Vad jag hade på mig idag 
– Mina syskon 
– I min handväska 
– Den här veckan 
– Vad jag behöver just nu 
– Mina drömmar 
– Min första lägenhet 
– Mitt favoritminne 
– Min favoritfödelsedag
– Detta ångrar jag 
– Den här månaden 
– Ett annat ögonblick 
– Det här upprör mig 
– Det här får mig att må bättre 
– Det här får mig att gråta 
– En första 
– Mina rädslor 
– Min favoritplats 
– Det här saknar jag 
– Utbildning
– Ett sista ögonblick


Sätt igång nu, skynda, ila, vi har inte tid att vila!

Hej!
Vi har fixat och donat istort sett hela dagen :) Åkte och handlade mat på förmiddagen och efter lunch har jag spacklat i rummet vi fixar och dammat hela lägenheten! :D Mycket att göra :) Vi ska strax gå och köpa en pensel så vi kan måla, låta det torka och möblera om i rummet. Jag älskar att göra om =) När vi köpte skrivbordet igår passade vi på att köpa skrivbordsunderlägg och papperskorg till det:



RSS 2.0