Så där seg

Gårdagen bjöd på ännu en dags arbete följt av grillning med Jocke och hans kompisar, Jennifer anslöt också :) gick efter det ner på stan och drack drinkar!


Precis sovit 1 1/2 h :p

Arbetsdagen gick bra, riktigt trött imorse bara! Har precis sovit lite och ska göra mig iordning, äta och ta mig till Pappa och c/o som ville ses idag :)


Tiiiiidigt!

Ska bli riktigt spännande att se hur jag reagerar på väckningen imorn :) längesen jag gick upp så här tidigt!


Åker till Strängnäs

Hade opponering idag på två arbeten och blev kommenterad av två klasskamrater, sovit dåligt inatt och var nervös imorse. Dock gick allt väldigt bra så hade ingen anledning till det. Men trött är jag, så lär bli vila på tåget :P -åker snart till Strängnäs! Ska vara i Strängnäs from idag över helgen, jobba två dagar, träffa familj och vänner och sånt där =)


Glöm inte bort dig själv!

Bara en tanke som slog mig var att rubriken borde börja bli en större prioritet känner jag.

Kroppen min har sagt ifrån för länge sen men jag har inte lyssnat. Jag har stressat allt för mycket på sistonde! Det började med stor trötthet och vresigt humör. Sedan fick jag sömnsvårigheter och nyss höll jag på att svimma i skolan efter en snabb cykeltur. Ville ju inte komma försent och när jag kommer fram blir det svart framför ögonen och jag börjar kallsvettas.

Borde planera lite bättre så jag inte behöver stressa och också tänka mer på mig själv och min hälsa!


Vill köpa massor till nya lägenheten!

Sitter och kikar på blocket och massa inredningssajter efter massa skoj till min nya lägenhet, vill köpa massor! =) Däremot ska jag vänta till jag flyttar in och köpa allt eftersom jag bor där, förutom sängen dock =P På blocket kikar jag mest efter ett matbord och stolar, hittar flera hela tiden men jag är inte snabb nog tydligen, för har inte fått tag på något än! På inredningssidorna kikar jag på saker som de här:



Kommer ha min säng i samma rum som vardagsrummet så då blir det nog fint med en skiljevägg så man får ett "litet sovrum" iallafall :P Pallen hade jag tänkt att ha i hallen så man kan sitta och ta på skorna =)

Åker och lämnar in examinationsuppgiften nu! =) SKÖNT!


Två från igår

Va på drinkparty igår med Linda hos hennes kompisar Emma och David ! Riktigt trevligt :)


Massa skojsigheter :)

Hej! Sitter hemma hos Topias och pluggar, har en deadline på arbetet på måndag kl 15 men det har gått hyfsat bra och har inte mycket kvar nu, så tänkte faktiskt lämna resten av pluggandet till imorn kväll och måndag fm. Ska nämligen till Linda om ett par timmar och ha det trevligt =) Hon skrev något om drinkparty och brädspel så får se vart kvällen tar oss =) Måste hitta något att ha på mig dock, kanske linnet på bilden nedan?! :S

Annars så slutade jag på praktiken i torsdags, riktigt tråkigt faktiskt...Blev kramkalas med 50 barn när de hade slutat och så fick jag ett tjockt häfte med teckningar som de hade ritat! Supergulligt :)


Suktar lite mer!

Men denna gång pp bik bok!


Inspiration från hm

Satt och suktade på lite kläder och hittade de här fina plaggen från hm:


Did you?

Avslutar dagen med ett av mina favoritcitat:

Did you say it?
I love you
I don't ever want to live without you
Did you say it?
Make a plan
Set a goal
Work toward it
But every now and then
Look around
Drink it in cause
This is it
It might all be gone tomorrow

God natt <3


<3

God morgon :) Har ni haft en bra helg? Min har varit bra i alla fall! Hunnit med att träna, umgås medkompisar, hade spelkväll i lördags med emma, linda och linnea och lunchade med Emma och Nilo igår.

Tittade också på en lägenhet i lördags som jag tackade ja till :) en etta på 35 kvm- hyfsat centralt :) ska höra från han som hyr ut den om papper och så idag! Har redan börjat planerat hur jag ska ha det :D

Linnea och Linda dansar till Wii Dance!:


Riktig sugen...

.. på att köpa de här löparskorna. Mina har med åren blivit riktigt välanvända och nu gått sönder! Tyckte de här var riktigt snygga och ser inte klumpiga ut! Däremot är pengar ett stort problem, med tanke på att de går på ca 1000:- och om jag ska flytta och så så måste jag hålla i pengarna! Så får se om jag sparar ihop lite grann och sen köper dem. Tänkte köpa dom någon gång iallafall! :P


Baby you light up my world like nobody else

Go kväll :P Härliga fredag och jag ligger redan i säng, ska inte riktigt sova än, ska nog se en film innan. Men har sovit så dåligt den här veckan så får se om jag får se slutet på den , hihi!

Helgen består av att vara lite kattvakt, skriva skolarbete, titta på lägenhet imorn, träffa lite kompisar och samtidigt försöka ta det lugnt. Hmm, insåg nu att helgen bestod av lite saker att göra och jag som bestämt att jag måste ta det lugnt, Jaja får blir en annan helg då =)



En härlig bild från en varm och mysig dag i Strängnäs förra veckan!

Jag vill ha! Jag vill ha! Jag vill ha!

Hej! Sitter i soffan och slappnar av efter en fullproppad dag/dagar. Direkt efter praktiken tränade jag aerobics och efter det tog jag mig till universitetet och skulle låna en bok som inte hade kommit in :S Handlade lite på Willys istället och efter maten har jag suttit och planerat lite saker.

Ska bland annat titta på en lägenhet på lördag som jag får om jag vill ha den! Däremot har jag blivit snuvad på mållinjen allt för många gånger senaste veckorna angående lägenhetsletande så jag försöker att inte ropa hej förrän jag förhoppningsvis skriver på kontrakt. Men jag är väldigt hoppfull om att lägenheten är fin och att jag vill ha den =)

Annars rullar livet på ganska bra, mycket att hinna med i dagarna, men försöker att kika in här ibland =)


Jacka cubus


<3

Mosters gullunge <3


You can find me on twitter!


Hem imorn :)

Ligger i sängen och ska strax sova! Har arbetat sista dan i Strängnäs och imorn väntar en dag med släkt innan jag tar mig mot Örebro igen:) vilket ska bli superskönt! Det stämmer bra att borta är bra men hemma är bäst :)

Har kikat på internet efter ny vårjacka, den jag har på mig nu är för stor! Tyckte att den här var fin :)


Lunch och njöt i solen

Hej :) hur mår ni? Kag är väldigt trött efter tre arbetsdagar! Ska bli skönt med sista imorn!

Träffade Jocke och Jennifer idag innan jobbet! Åt lunch tillsammans och sen satte vi oss i lä och njöt av solen :)


Träningsvärken =)

Godmorgon! Är det bra med er? Med mig är det toppen =) Har dock träningsvärk i mina ben då jag var ute och sprang med Jennifer och hennes hund igår! Kände redan när jag gick och la mig igår att den började komma och idag kommer det bli väldigt intresserad att ta mig runt på jobbet med mina stela ben :P Har en liten känsla av att det kan bli värre imorn också :P

Sitter just nu uppe hos pappa och lena och myser =) Har ätit frukost och pratat! Känns alltid lika roligt att komma till Strängnäs och umgås med alla man saknat, dock lite jobbigt att behöva planera in allt så att man verkligen hinner med alla också. Men men.. Det värsta med att vara i Örebro är att jag saknar alla i Strängnäs och det värsta med att vara i Strängnäs är att jag saknar alla i Örebro! Kommer ju hem på lördag igen =)


Sov gott!


Precis som när man var liten och man kämpade för att hålla ögonen öppna

Hej! Va gör ni? Jag ligger i gästrummet hos mamma och kämpar med att hålla mig vaken så länge jag kan! Jobbar em i veckan så ska försöka se till att jag sover ut på morgonen. Lättare sagt än gjort när jag i 3 1/2 vecka har gått upp kl 6.

Har bara umgåtts med familjen idag. Landade hos mamma först och tog sen en blåsig promenad till pappa mot kvällen :) där träffade jag också fina Molly:


Hängselshorts!

Medans jag sitter på tåget hem till Strängnäs så får ni kika in hängselshortsen jag köpte igår =)


RSS 2.0