Fixad och klar för dagen!


I hate the feeling when you have to say goodbye to someone you want to spend every minute with

Hej! Sitter och väntar på att klockan ska bli kväll, ska nämligen åka till Strängnäs igen, dels för att jobba nästa vecka och också träffa familj och vänner!
 

Var lite kreativ igår och målade en tavla


To the world you may be just one person, but to one person you may be the world

Hej =) 
Sitter hemma hos Topias och lånar internet :P Har ju precis flyttat och inte fixat nåt internet än! Blir lite smått handikappad när man inte kan kolla mejl eller nåt... Så passar på att blogga medans jag är här =)

Har sommarlov nu så kommer väl inte hända nåt jättespännande på dagarna. Bara softa, fixa i lghtn, träffa nära och kära och träna, typ. Idag ska jag gå lite ärenden, leta efter en toarullehållare bl.a. :P  

Kvällens outfit


Video för att enkelt baka goda fyllningar till macarons

Godmorgon! Vaknade av ett hemskt regnoväder, så har haft en riktigt mysig morgon under filten i soffan =) Ska göra mig iordning och ta mig till Rusta hade jag tänkt. Måste införskaffa mopphink och sånt där tråkigt :P Ikväll ska jag åka till Linda som flyttar idag, kanske hjälper till att packa upp lite och sen blir det en liten fest =)

Häromdagen och igår hjälpte jag min vän Nilo att filma till hennes macaronsvideo där hon bakar olika fyllningar till macaronsen. Här är hennes youtube kanal, där ni kan hitta hennes video till macaron"skalen" och nedan hittar ni videon till fyllningarna:


Macaronbakning med Nilo

Precis blivit klar hemma hos Nilo, har hjälpt henne filma och bakat fyllningar till macarons. Hon ska klippa ihop de sen och lägga upp på hennes youtubekanal, länkar den då :)

Ska strax cykla och träna och ikväll blir det middag ute med <3


Home sweet home

Sitter på lunchrast på jobbet och räknar ner timmarna, ska äntligen få åka till Örebro ikväll efter arbetspasset! :)


Klänning monki


Trötter

Dags för fjärde jobbdagen imorn, ligger redan i sängen med tanke på att jag ska upp strax innan fem! Go natt så hörs vi en annan dag :)


Sänggavel

Hej!  =)
Flyttade ju i lördags! Gick som smort, fick massor av hjälp av familj och vänner, så det gick fort och smidigt. Har fått upp en hel del i lghtn, var dock tvungen att åka till Strängnäs i söndags och jobba och åker hem om en vecka så får fixa resten när jag kommer tillbaka till Örebro =)

Men sitter och planerar lite hur jag ska fortsätta inreda och letar just nu efter sänggavel. Tycker inte jag hittar någon fin sänggavel så letar efter andra alternativ. Funderar på att köpa någon av dessa och skruva upp på väggen som gavel istället. Vet däremot inte om jag ska ha vitt, eller färg. Rummet går i rosa så den färgade skulle passa fint, men har även bara vita möbler så måste fundera vidare! =)RSS 2.0