When you smile the whole world stops and stares for a while

Hej! -Sitter under mitt täcke och ska strax sova, ville bara slänga in några ord här innan dess. Har spenderat kvällen med Linnea i hoppet om att filmen vi försökte ladda ner 4 gånger skulle vara bra, vilket den inte var så vi stängde av den. :( Men jag hade trevligt ändå!

Jag vet att det inte sker några dagliga inlägg här inne som förut, men mina dagar är fyllda med massor som jag skulle vlija berätta om men hinner inte och kan inte...Så ni får hålla ut tills jag kan berätta faktiskt! 

Något som jag däremot tänkte dela med mig av imorn är ett nytt inköp jag gjorde idag på stan. Nämligen mina första hängselbyxor, eller a i form av shorts. Heter det hängselshorts då? Iallafall tänkte visa dom imorn =)



Det var den här filmen jag och Linnea stängde av!


I just to cry, but now I hold my head up high!

Hej! Jäklar vilket grymt boxpass jag var på tidigare. Jag och Linnea körde på som attans och de var nog det bästa passet vi gjort hittills! :D Känns så himla härligt att köra ihjäl sig på ett pass och gå därifrån glad och sprallig i kroppen :P

Imorn är det sista dagen på praktiken innan påsklov, på lovet hade jag tänkt ta mig till Strängnäs, typ en vecka. -Jobba lite på gamla jobbet, träffa släkt & vänner och umgås med alla jag har saknat =) Dock finns det inget bättre än Örebro! Men det är en jättebra vecka för mig att hämta med mig energi inför sista intesiva praktikveckorna+skrivandet av examinationsuppgiften!


You said that we would still be friends, but I'll admit that I was glad that it was over


ÅHHH! Ge mig en lägenhet nu...!


Har du kartan? Eller en aning om vart vi är på väg? Så led oss

Godmorgon! Då var det måndag igen :P Helgen flög förbi, dock ska jag inte klaga med tanke på allt roligt som gjorts och hänt! -Har bowlat, dansat, skrattat, filmkväll och lite mer därtill =)

Dags att ta mig till praktiken - bl.a. hålla engelska-lektioner!

Ha en toppen dag! Puss =)


Födelsedagsfest!

Har gjort mig redo för kvällen och ska bara vänta på att Linda och Josefin ska hämta upp mig och ta oss till födelsedagsbarnet Sofia :)

Linnet är från lindex!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2799110/images/2012/pic_195186552.jpg" class="image">


But you didn't have to cut me off

Hej :) vet att jag inte skrivit här på ett tag så ville säga hej innan jag lägger mig! Har haft mycket att göra på sistone, praktik, kompisar, träning.

I helgen blir det nog party både på fredag och lördag! Imorn ska vi ett gäng fira en kompis som fyller, med mat och bowling och sen får vi se vart vi hamnar :) ska försöka ta några bilder som jag kan dela med mig av.

Dags för trötter att sova, gonatt !!


Godmorgon!

Hur mår ni? Jag är lite trött men de är ju måndag trots allt.

Helgen gick fort som vanligt, fylld med massa skoj. Började med spelkväll med kompisar följt av promenader hit och dit, rensning av vindsförrådet, lunch på stan och middag med vänner :)

Nu måste jag fortsättagöra mig iordning och åka till praktiken och vara fröken :)


Som värst på morgonen...


Länk till "smink-sidan"

Hej! Hur mår ni? Jag är tröööött, dels för att jag praktiserat hela veckan och idag körde jag ett boxningspass! Så ska strax stänga ner datorn och läsa tills jag somnar. Vilket borde bli ganska snart :P

I mitt inlägg om mitt nya smink så lovade jag er en länk till sidan jag beställde ifrån och -> HÄR <- kommer den =)

Ha det bra så länge =)

Elf-smink

Fick paket häromdagen, nytt smink :) när jag är hemma länkar jag sidan jag handla från. Detta kostade bara 23GBP (vad kan de va, 250:-? ) så den borde ni kika in :)


Snygga outfits

Hittade dessa två outfits i bikbok-appen som jag tyckte om :)


Against the sun


Keps 100:- Stadium Outlet Örebro

Tröstshoppat på H&M


Bloggpaus/stopp

Vi får se om/när jag hittar tillbaka hit. Men nu är det stopp/paus ett tag...


Fruktsallad

Testar en ny variant fruktsallad med dessa bär + äpple, ananas och vindruvor!


Trevlig kväll!

Nu åker jag snart till Sofie med Josefin, Linda och Sofia :) det bjuds på tacos och massa skoj :) trevlig fredagskväll på er!


Kvällen gjorde min dag!

Hej =) Hur mår ni? Jag mår bättre nu, hade en ganska tråkig förmiddag och inte direkt sugen på nånting. Jag tog mig sedan till min praktikplats och träffade min handledare och nu är jag mer taggad på praktikplatsen än jag var imorse. Efter det åkte jag och Markus till hans syster och familj och lekte och umgicks med dom =)

Strax innan vi landade hemma så åkte vi till Marieberg köpcentrum och jag fick med mig dom här hem(som jag skulle matcha med ett par jeansshorts och blusen i tidigare inlägg, eller blommig klänning)

(99 :- från Skopunkten)


RSS 2.0