Kakan klart, frostingen kvar nu bara :)


Tillbaks!

Hej =)
Kände för att blogga lite igen så hoppas att detta håller i sig nu =) Hade inte så mycket att skriva däremot :P Sitter och väntar på att kakan ska bli klar i ugnen som jag ska bjuda på lördag. Sen ska jag nog ta mig till min lägenhet jag flyttar till på lördag och kolla att målningen blev okej igår!

You know you're beautiful when you do that

Godmorgon! Sitter här ganska nyvaken och småler till en låt min vän Linda tipsade om, tyckte den var jättebra! Tristan Mackay - A million little things! Resten av skivan verkar helt okej den med =)

Dagen bjuder på massa skoj idag - nu är det snart dags för frukost med Topias, ska sen åka och dansa med Linnea på Friskis! Resten av dagen bjuder på bio, ska bli bjuden av Linnea och vi ska se Älska mig igen med Linnea och en kompis till henne!En timme till orkar du Malin!

Har verkligen läst hela dagen nu, men skulle behöva läsa lite till! Så har nyss tagit en liiiten break och ska på't igen nu. Ska se om jag lyckas en timme till men det börjar gå trögt i tankeverksamheten :)


Behind the scenes

Hjälpte en vän igår med att filma till hennes youtubekanal som ni hittar ->här<- Jag passade även på att ta lite behind the sccenes-foton medans emma filmade och fotade på slutet =) Här har ni även hennes facebook sida där hon bla lägger upp behind the scenes fotonJag ska ge allt jag säger att jag har!

Nu rullar det på med saker! Det senaste nytt är att jag nyss skrev på lägenhetskontraktet!! :D Så den 2a Juni flyttar jag till min egen lilla lya :P Sitter här och småler lite för mig själv, så himla glad just nu!

Resten av dagen kommer inte vara sämre heller, ska spendera den med Topias och ikväll åker vi till ett par kompisar som bjuder på middag och så ska vi köra massa Wii-spel =)-För jag försvinner ibland -Och alla frågar vad jag tänker på -Men jag kan inte berätta

Godmorgon! Senaste dagarna har varit helt underbara av många olika anledningar =) Och idag väntar ännu en härlig dag, först skola, plugg och sen får jag träffa min favorit ikväll =)


Njuter :)

Solar och pluggar samtidigt, perfekt!


-Jag hade slutat prata -Jag var så van och stänga av -Du frågade vem som förstört mig -Och jag gav dig inget svar

Hej! J*ar vilket härligt väder det är :D Hade skola idag men mellan "lektionerna" satt vi och njöt i solen och tjattrade, satt och läste nyss på balkongen också :D Underbart!

Annars har jag packat lite idag, börjat röja i klädkammaren bland alla saker. Flyttar om en månad idag =) Har faktiskt bara positiva känslor inför att bo själv igen, det är inte första gången och det är skönt att vara själv ibland :P Ser ut som ett bombnedslag här bland alla kartonger och skräp, ska däremot sälja skrivbordet idag så då försvinner det iallafall!


RSS 2.0