Bikbok

Jag älskar ljusa sjalar/scars gärna med mönster eller spets :) så jag blev helt kär när jag såg denna på bikbok-appen!:


Slutkörd

Hej! Jag slog på stort idag och körde ett dans-pass OCH ett aerobics-pass, första gången jag körde dubbelt och det gick förvånansvärt bra! Skulle nog behövt en banan eller nåt mellan passen, men det funkade ändå :p

Nu ska jag och mina möra ben hoppa in i duschen och sen blir det nog läsning i sängen! Upp tidigt imorn till skolan :)

Puss och god natt på er :)


Favoritspelet på mobilen:


Nagellack

Målat naglarna i mörkblå färg :)


Fruitsalad

Godaste mellanmålet!


Min dag i bilder: 28/1

Lite film :)


4


3


2


Min dag i bilder 1


Off to school

Godmorgon! Ska klä på mig nu och ta mig till skolan för en förmiddag med föreläsning... Lagom trött, lite jobbigt att gå upp på en måndag :p

Senare idag får ni se hur mina nya skor ser ut på mig :) glömde lägga upp dom bilderna igår, så de kommer upp i eftermiddag!

Puss!


Bowlade!

Vi har bowlare med Markus lillebröder, kom trea :s gick sådär idag, va inte i form ;)


Gissa vad jag gör? :)


Kvällens smycken

Örhängena kommer nog från Gina tricot, men är köpta för ett tag sen. Ringen är köpt på jfr.se!!


New in

Innan jag åker till Nilo och Emma så vill jag visa vad jag köpte idag- ett par skor! Hittade dom på stadium outlet, halva priset så passade på även om jag inte kan använda dom förrän i vår :p


Breakfast!

Godmorgon! Jag ber Om ursäkt för att jag inte skrev igår, hade huvudvärk hela dagen så jag låg och vilade hela kvällen och la mig tidigt! Dock vaknade jag med huvudvärk idag igen så ska ta mig ett par huvudvärkstabletter till frukosten nu :)

Kokt ägg på knäckte + yoghurt med kanel och russin i :)


Lycklig!!

Idag fick jag äntligen träffa min kära Linda! Hon har varit i USA i ett år och den hör veckan kom hon äntligen hem igen! För alltid :) åt lunch med henne och hennes kompis på stan och myste :)

Gammal bild, men funderar på att färga tillbaka mitt hår till min vanliga färg.. Men har beslutsångest!! Inte så konstigt beslutsångest är mitt mellannamn!


Helt i onödan!!

Gick upp 06:55 för att sätta igång en tvätt till kl 7 i tvättstugan. När jag kommer ner har en granne "tagit" tvättstugan. -trodde jag, det visade sig att jag har tvätten imorn och inte idag :( så gick upp helt i onödan!

Ska äta lite frukost nu och kanske slå igång en film. Borde plugga lite men har inte jättebråttom med det. Vi är redan klara med texten till vår presentation till imorn :)

Myser med tända ljus hemma, dels för att det är fint men också för att jag fryser trots högsta värmen på elementen :s


Moroccan oil



Funderar på att köpa en moroccan oil, har ju blivit rätt poppis. Så vill veta om ni har några erfarenheter av den?


Dagens

Dagens outfit: kofta hm, skärp Nelly, klocka ur o penn

Dagens göra: läsa innan lunch, till skolan efter lunch, gå promenad hem!


Vill ligga kvar!

Länge sen jag var uppe så här tidigt! Idag är det dags för ny kurs i skolan, -skönt :) resten av dagen kommer nog bjuda på sökning efter böcker till kursen och sen träning ikväll :)


Nytt motto

La upp bild på mitt kollegieblock med frasen: Let the good times roll" häromdagen. Nu har jag sett den meningen på flera ställen, senast var nyss när jag läste Sofi farhmans bok: Elsas hemligheter


Soluppgång

Mysigt att äta frukost till soluppgången!! :)


Tidigt

Natten till idag bjöd på en knakig sömn som lett till huvudvärk i stort sett hela dagen. Detta innebär att jag redan ligger i sängen och är redo att släcka lampan... Gonatt på er :)


Bloggar jag läser Del 4

Godmorgon! Mår ni bra? Jag är ute på landet och ska tillbringa dagen här =) Och medans jag är här får ni en Del 4 på de bloggar jag läser. Här kommer länkar på de tidigare delarna: Del 1 Del 2 Del 3


Isabels:


 
Emmas:


Linneas:



Carolinas:


Let the good times roll

Ny kurs börjar på måndag i skolan och jag har laddat upp med ett peppande kollegieblock! :)


Don't worry, be happy

Hihi, såg en rolig grej som en vän på facebook la upp:

‎1) Ta reda på vilken låt som var #1 på Billboard den dagen du föddes.
2) Gå till den här sajten för att ta reda på det: http://www.joshhosler.biz/
3) Hitta låten på YouTube.
4) Posta videon utan att skämmas



Videoblogg: Produkter jag använder:


Redan taggad!

Jag var på världens bästa träningspass igår =) Dansade latinamerikanskt! Nya schemat har börjat på friskis och jag längtar redan till kvällens pass!!! :D Galet ju :)


Kan det bli vår snart?

Längtar jättemycket till våren =) Bla så att jag kan börja använda fina vårkläder =)


Kan inte få nog!

I helgen gjorde jag en havrekaka med mörk choklad på, och det har blivit favoriten till mellanmålet :) men det räcker med en!- blir nog för onyttigt med flera :p


Videoblogg: Dagens outfit 8/1-2012


Det hugger i hjärtat på mig

Sitter och tittar på tv, This is it med michael jackson gick precis =) Dock kan jag inte riktigt koncentrera mig på någonting då jag helst vill bryta ihop... Det har inte hänt nåt med mig men min granne har ett barn som gråter varje dag, ibland flera ggr men mest på kvällen - och länge. Igår grät barnet i iallafall 1 timme.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, jag hör bara ett barn som gråter, kan inte riktigt tänka mig hur gammalt det är, men låter inte som den kan prata, då borde den ropat mamma eller pappa, eller hur?

I alla fall, nu har den gråtit länge och den får inte luft, tror den fått hicka också av allt gråtandet... Jag kan inte heller höra om mamman eller pappan går in till barnet och tröstar... Har den kolik? Eller vill den bara inte sova? Mår den bra?

Hur som helst blir jag tokig av att inte kunna göra något, bara sitta här i min lght och lyssna?! Usch, mår dåligt...

Liten Malin med rosa mimmi-klänning =)

Något som jag hatade, har blivit något jag älskar!

Träning var något jag verkligen bävade för, men nu är det något jag inte kan vara utan. Eller alltså det har gått lite upp och ner de senaste 2 åren men nu har jag verkligen fastnat för träningen. Under julveckan klättrade jag på väggarna för att jag inte kunde eller hann träna!

Varje vecka kör jag pass som aerobics, dans och step. Nästa vecka är dett nytt schema på friskis och då ska jag börja med boxning också =) Så att jag får in styrka i min träning och inte bara kör konditionspass.

I och med att jag tränar som jag gör har jag också börjat äta mycket bättre! Förr kunde jag ställa mig och baka kladdkaka mitt i veckan, köpa godispåse mitt i veckan och på helgen, men det är inget som sker längre. Jag äter nästan inte ens godis på helgerna längre. Popcorn har blivit min senaste favorit, men äter också godsaker då och då. Tror inte att man ska ta bort sånt helt, men bättre att äta sånt ibland bara =)

"före"



Efter(ingen putande mage...) :)

image description


Klocka

Den här fina klockan fick jag i julklapp :)


Shopping

Bion va jättebra :) bättre än ettan! Nu ska vi strax äta här hemma, ville bara visa er vad jag fyndade på stan häromdagen: en träningsjacka och en fleecetröja :) 200 för jackan och 100:- för tröjan :) Uppdatering: den vita fleecetröjan ser inte alls vit ut på bild, men i verklígheten är den det! Det är nog jag som står och står i vägen för ljuset =)


Lunch och sen bio!

Hej, hur mår ni? Jag mår toppen :) idag tänker jag inte ägna en tanke åt pluggandet då jag nästan är klar med hemtentan och den ska inte vara inne förrän nästa vecka!

Så jag ska snart gå på stan och äta lunch med Emma. Efter det ska jag och Markus på eftermiddagsbion :) tänkte se sherlock Holmes :)

Vad ska ni hitta på idag?


Träningsdags!

Nu går jag och kör lite aerobics :) har fortfarande träningsvärk sen i måndags så får bita ihop idag! Här är förresten ett av klädesplaggen jag köpte igår, svart träningstights köpta på stadium :) va "tvungen" att köpa en mindre storlek än jag brukar ha, så är riktigt nöjd med dom :D


Somethings are just worth fighting for

Hej =) Hur mår ni? Jag börjar bli trött, ska nog ta och läsa lite i sängen och sen sussa =) Men först ville jag visa lite livstecken på bloggen! Pluggade på förmiddagen och shoppade på eftermiddagen :D Vad det blev visar jag er imorgon :)

Brukar inte gå ner på mellandagsrean, för blir galen på alla galna människor som river i butikerna, så va nere idag och fyndade faktiskt lite grann =) Det flest affärerna har ju fortfarande lite rea! Men det får ni se imorn, för nu hoppar jag i säng och läser!

En modellbild! :D


Lite sent ute men lägger upp det ändå!

Igår spenderade jag dagen i soffan, orkade aldrig öppna datorn :P Lite seg... :) Men här kommer de bilder jag lyckades ta på nyårsafton =)


RSS 2.0