Pust och stön

Hej! Jag är jättetrött just nu, har pluggat engelska ord hela dagen, kul :S Har lite ont i magen faktiskt, stressar lite för mycket känner jag nu! Men imorn börjar hemtentan och jag tror jag kan slappna av lite när jag väl ser tentan, och får titta på frågorna och sådär =)

Tror jag lägger mig tidigt ikväll så är jag utvilad efter ytterligare en pluggdag!



Jennifer som djävul, Alle som Mimmi och Fredrik lite läskig med blod och så i ansiktet =)


Killing me softly

Godmorgon! Tog mig en välbehövlig sovmorgon, så vaknade 8:30 :P Men det är sovmorgon för mig! Jag var på halloweenfest i lördags och vaknade 7 dagen efter :S så var lite trött igårkväll.. Höll på att somna på soffan först, men ensam hemma som jag var, så kunde inte markus väcka mig på soffan och säga att vi skulle lägga oss, så jag la mig i sängen istället.

Idag har jag pluggat sen frukost! Ska fortsätta några timmar till, förutom lunchpaus. Börjar känna pressen nu, imorn börjar hemtentan(som är till måndag) samtidigt som jag måste plugga till salstentan som är på torsdag. Ska bli så skönt när denna vecka är över!!

Vad gör ni denna dag? 


Liten Malin, utan några måsten:



Inspiration: Stripes

                  

Tassel with Chanel


In Time

Igår var jag och <3 på denna bio. Tyckte den var helt okej, men ingen sån där wow-film! :P


Bloggar jag läser Del 3

Nu kommer ytterligare en fortsättning på mina bloggar jag läser:

Sofis, mode, usa, författare till min senaste bok =)



Saras, dotter till Maria Montazami berättar om sitt collegeliv i USA



Emma K, en av mina vänner!



Lindas sminkblogg, hår och make-up. (angående hennes header så kör hon en kampanj med AMF-pension =)



Min brors(Rickard) kompis skriver om hur det går för Rickard efter varje program av Ensam Mamma Söker!


Detta fanns i paketet =)

Min sista present var såklart en bok, va skulle de annars vara från adlibris? =) Men inte vilken bok som helst utan denna:


Borta bra men hemma bäst?

Nu ska jag snart åka iväg över helgen/natten. Min lillebror har fyllt och ska firas idag och sen är jag bjuden på halloween fest av jennifer, kommer träffa jocke där också =) ska bli skoj! kameran tar jag med mig såklart =)

Ska blåsa ut håret och ta mig min stickade tröja och gå mot tåget!


Sista presenten!

Jag fyllde år för en månad sen, fick fina presenter, men har väntat på den sista och nu är den här! vad tror ni det kan vara?? :)


Tips!

Kicks kör 20% på nagellacken!


Breaking Dawn

Godmorgon! Jag har redan tentapluggat ett tag, -var uppe vid sju och startade tvätt så då började jag plugga direkt efter frukost! Bloggen kommer inte bli rolig om jag bara kommer berätta om det varje dag så slänger in en rolig nyhet, nåt som jag väntat på länge. Och det är Breaking Dawn. I onsdags släpptes biljetterna(ialladall Örebro) och vi hämtade ut dom igår =)

Här finns datumen som man kan gå på(i Örebro) och sen trailen:


  

Mössa & Vantar från Cubus

Dessa köpte jag idag på Cubus, som hade 30% rabatt i hela butiken! Jag älskar att variera mössor, vantar och halsdukar, så jag har redan kikat ut andra mössor och vantar som jag tycker ser mysiga ut! Får se om jag köper dom :D Måste börja spara pengar till julklappar och studentlitteratur till nästa kurs också, så det blir inte mycket mer shopping den här månaden


Beautiful

Hej! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering! Jag tentapluggar... roligare än så var det inte! Sitter och nöter in ord i olika ordklasser, roligt va?.... :S

Något som var riktigt roligt var RAW igår =) Skrattade hela kvällen lång :) Bäst var Soran och Mårten, men alla var duktiga, så jag och Markus(det var hans present från mig) hade det riktigt roligt igår! Jag rekommenderar att gå på det, kommer tillbaka till Örebro i november igen. 

I eftermiddags var jag på stan med Markus och skulle kika in mössa och vantar på ginatricot, men kom aldrig in i den butiken för Cubus hade 30% rabatt i hela butiken, så blev en mössa och ett par vantar där i stället :P Ska gå och ta kort på det och visa er i nästa inlägg =)

Såg nyss den här bilden på Aftonbladet, så fin och vacker!



 

Har det skoj :)

img_9626 (MMS)

Har det skoj :)


Tentapluggar

Sitter och gör om ord på engelska till andra ordklasser, det kommer nämligen på min tenta nästa vecka! Wish me good luck!


Saker du bör undvika för att gå ned i vikt

Här finns en artikel på Aftonbladets Hälsa/vikt-sida. Jag brukar sitta och kika på tips och tricks sidor om träning/hälsa/mat/vikt för att dels lära mig nya saker och dels för att få inspiration och peppning genom min träning och kost

Här kommer mina tankar om vad det skrivs om:





Nu ska jag hoppa in i duschen efter dagens styrkepass och sen lägga mig och läsa i sängen! =)
Sovgott

Någon som har en cowboy-hatt?

Finns det någon som kan låna mig en cowboyhatt? =)


Som ser ut typ såhär...


I won't let you go

Tandis gick jättebra! Har jättebra tänder :P Ska äta lunch nu och sen åka till skolan! Sista lektionen innan tenta nästa vecka, så blir massa tentaplugg i veckan!


Tandis!

Ska strax gå iväg till tandläkaren! Har inte fixat mig än så ni får njuta av den här snygga outfiten från Bikbok!


3 år tillsammans =)

Idag är det min och älsklingens 3årsdag, samtidigt som det är hans födelsedag och min lillebrors födelsedag. (varför inte ta så mycket som möjligt på samma dag)

I lördags firade vi vår årsdag genom att gå på resturang tillsammans och hade en jättemysig och trevlig kväll <3

Här är några bilder från våra tre år =)

Bulgarien sommaren 2009


Höst 2009


2010 i våran första och nuvarande lägenhet


Liseberg 2011



Dagens lunch

Proppmätt efter lunchen! Åt på Saigon, som är asiatiskt. Tog ris och fläskfilé i sweet-chili sås med grönsaker :)

Äter aldrig upp när vi äter där, för man får mat som skulle räcka till två måltider för mig!


Cupcakes och morotskaka



Recepten hittar ni
här för cupcakesen
och här för morotskakan

En snabbis...

Godmorgon! Ska åka till skolan nu, förbereda redovisning med sara och Julia och sen redovisa!

Åt nyss födelsedagsfrukost för mitt <3 som fyller idag :)

Måste sticka! Puss


Dagens outfit



Klänning: Nelly

Kalasdag!

Hej! Idag firar jag Markus =) Gav han paket på morgonen, fick 4a böcker och sen ska vi gå och se en grej i veckan! Men det får ni reda på förrän den dagen =)

Kl 3 kommer hans familj hit och då bjuder vi dom på fika! Har lovat er att fota när jag har lagt på frostingen på cupcakesen och morotskakan och det får ni se i eftermiddag när jag gjort det =)

Nu ska jag äta lunch och klä på mig och sen göra frostingen. Outfiten får ni se sen =) Men så här ser jag ut i håret, kör på snelugg och rakt hår!


Mätta och belåtna!

Just nu: ligger på golvet hemma. Brukar göra det när jag är proppmätt!! Allt smakade toppen på resturangen:) glömde mobilen så tog tyvärr inga kort därborta. Men här kommer ett kort från nyss! Har på mig en klänning, köpt på hm förra sommaren.


Redo för resturang, nästan..

 

Har precis blivit klar med håret och sminket, bara klänningen och strumpbyxorna som ska på! Ska försöka komma ihåg outfit-kort på de sen!=)

Dagen bestod av, som jag skrev tidigare, av städning och gjort lägenheten fin! =)


Det börjar redan bli mörkt ute! Måste sticka, ska tända alla lampor i lägenheten! :P Ha en toppenkväll!

Dags för dans!

Eller ja, den börjar om en timme, men det tar 25 min att gå dig så ska bara packa iordning mina grejer och så och sen ta mig till friskis! Oftast går jag på friskis som ligger runt hörnet, men på lördagar är det dans på Öster och det ligger en bit bort!

Resten av dagen bjuder på städa och plocka undan, vika tvätt! Imorn är det kalas för Markus som fyller på måndag!
Och ikväll ska vi gå på resturang, inte nog med att Markus OCH min lillebror fyller på måndag, Jag och Markus har dessutom årsdag på samma dag! Så ikväll firar vi med god mat =) Vi ska fira senare i veckan också, men det är en överraskning, så berätta inte för Markus =)


Taggad inför träningen =)


You can leave your hat on

Riktigt kallt har det varit igår och idag, så det är mössa på för min del! Dock är den här för liten, åker upp så den inte täcker öronen när jag rör mig :S Så måste hitta en ny!!


Gårdagens outfit

Glömda lägga upp dessa bilder igår, sorry!

Ser ut som byxorna hänger i rumpan på mig... :S jaja, jag bjuder på den här!


Skjort: H&M
Jeans: Tror det är Gina, men inte säker :S

Diggar mina strumpor =) Om ni visste så är apor mitt favoritdjur! =) Köpta på strängnäsmarknaden!


Bloggar jag läser Del 2

Häromdagen redovisade jag ett antal bloggar jag läser. Det inlägget hittar ni här. Nu kommer ytterligare 5 st.! Jag kommer också börja presentera vänners bloggar, eller bekanta till mig =)

Lailas, tar upp och berör många vikitga frågor i samhället, samtidigt som hon är personligen



Fridas, mode



Andreas, mode & musik



Sofies, mode, musik. Syster till en av mina vänner :)



Ana Gina, nöje, humor



Linda, en av mina vänner. Skriver om sitt liv i USA, där hon just nu jobbar som au-pair


Så jädra taggad! :D

Hej! Hur mår ni? Jag mår bra! -Lite träningsvärk i vaderna =) Körde mitt favoritpass igår och det är dans fuego på friskis. Det är så himla kul och jag längtar alltid till nästa torsdag precis efter passet =)

Det roligaste från igår var att efter passet kom ledaren fram till mig och sa "Du kör på riktigt bra!" =) Hon gick dessutom samma pass som mig i tisdags(styrka) Det är så roligt att bland 100 personer som står och dansar framför henne, så uppmärksammar hon mig =) Fick värsta kicken! Det hårda jobbet på träningen börjar dessutom synas på vågen också så just nu känner jag mig så himla taggad :D

Den här låten lyssnade jag på igår morse och vart så himla taggad när jag hörde den, stod och shakade och dansade för mig själv =)


Inspiration: Autumn

                          

Morning!

Godmorgon! Ett snabbt inlägg: Ska strax till skolan, plugga med julia och sara till uppgift 5! - Den sista innan tentan :S
Har ingen aning hur jag ska fixa håret, och har inte klätt på mig (allt) så outfiten får ni se ikväll =)


Bloggar jag läser Del 1

Jag har många bloggar på min lista, kommer redovisa dem i olika delar och här är den första:

Kenzas


Hannas


Tyras


Marias


Angelicas


Rosa oktober

La upp för några dagar sen hur man kan stödja bröstcancerfonden på olika sätt och nu kommer ytterligare ett tips på det:

På den här sidan kan du stödja genom att köpa någon av dessa grejer. Jag personligen gillar nyckelringen/knippan till höger. Tycker inte rosa passar på fjädrar :S

Ny header..

Godmorgon! Ledig idag men ändå uppe med tuppen :S Markus skulle upp och jobba och jag har tvätten :S Eller ja, ledig är jag inte, måste plugga ändå! Ska förbereda inför redovisningen som är nästa vecka, 3e veckan med redovisning. Efter det är det tentaplugg som gäller!  

Har bestämt mig för att byta header, funderar på en höstig bild, dock är det riktigt dåligt väder idag, så blir inte att gå ut idag och fota...
Min gamla känns så somrig, nu är jag ju inte alls så brun som på bilden..


Dagens outfit - Basic



Jeansleggings - Gina Tricot
Tröja - Kappahl

Winter collection by H&M

Fick ni också hem Hm-katalogen igår med vinterkläder? Har inte tittat jättenoga men fastnade för några grejer. Bla den här mysiga polotröjan!


Winter collection by H&M

Fick ni också hem Hm-katalogen igår med vinterkläder? Har inte tittat jättenoga men fastnade för några grejer. Bla den här mysiga polotröjan!


Ensam mamma söker!

Godmorgon! Har varit uppe i en timme, halvt fixat mig och ätit bästa frukosten på länge =), clementin, vindruvor, kokt ägg med kaviar och laktosfri vanlij youghurt med hallon! Mums =)

Sen fick jag både sms från mamma och pappa av att min bror är med i strängnästidningen(kommer från strängnäs om ni missat det) Har skrivit det förut men jag är en stolt lillasyster till Rickard Ericsson som sökt och är med i Ensam mamma söker.

Här finns artikeln om ni vill läsa den:


Upptagen idag

Hej! Har haft fullt upp idag därav frånvaron här. Va i skolan och hade lektion, där vi redovsiade(gick bra!) Åkte hem till lunch och sen var jag hos läkaren på eftermiddagen och sen pluggat lite. =) Vad har ni gjort idag då?


Rosa oktober



Bokia
Apoteket
Geisha
Ahlgrens bilar
Estee Lauder
Twinings
Lindex
Keso
Bröstcancerfonden

Dagens outfit

''

Stickad tröja - BikBok
Leggings - H&M

Älskar bakisdagar!

Åh nej, jag menar inte bakis som bakfull :) Igår hade jag fullt upp i köket med att baka till nästa kalas. Min <3:a fyller nämligen snart och ska firas nästa helg så jag bakade morotskaka, cookies och cupcakes igår =) Morotskakan och cupcakesen är däremot inte klara, kommer lägga på frosting på kalas-dagen. Det får ni se då!

Här är recepten
Chocolate cupcakes
Morotskaka





When we stand together as one

Godmorgon! =) Hur mår ni? Jag mår sådär faktiskt, igår på eftermiddagen började känna att jag hade ont i bröstbenet(sternum). Det är de benet som revbenen fäster i, benet som är mellan brösten och framför hjärtat(om ni fattar :P) Så ringde upp min pappa som är väldigt kunnig om kroppen, han trodde det kunde vara något med bröstmuskeln som fäster där men han skulle kika i sin medicinbok om han kunde hitta någon annan orsak till smärtan. Ska till läkaren imorn, för en annan grej, så ska fråga honom om han vet vad det kan vara!

Idag ska jag och Markus bort över dagen och sen ska jag träffa tjejerna ikväll så jag kommer nu tidsinställa inlägg åt er så ni har något att läsa! =)


Godis?

Hej! Vad gör ni? Jag har kommit underfund med en jättebra grej =) Igår hade jag faktiskt köpt en godispåse, lite lakrits och choklad men mest gummigodis. Efter ett par bitar blev det så himla sött så jag åt ut lakritsen och sen kastade jag faktiskt godiset! =) är riktigt stolt över mig själv! Så ikväll när Markus åt popcorn tog jag bara en näve och ville inte ha mera =)



Dagens tips!

Jag fick hem världens skönaste sport-bh igår! Köpte dom på Halens och det är ett två-pack för 95 kr! Brukar kosta ca 300:-! Jag beställde en 75B, brukar ha 75C på bh:ar, beställde så då jag hellre har liiite tajtare än något för stor för då känns det som att den inte hjälper ändå. Storleken är däremot perfekt så behöver inte ändra! =)

Här kan du köpa om du vill!


Nu vet jag vad jag ska göra 11 varje lördag =)

Hej!hur mår ni? Jag mår bra =) Har varit på pass på friskis, testade på danspass och det var riktigt roligt! Det är ju alltid svårt första gången på ett pass för man kan inte stegen, så man kommer alltid lite efter :P Träffade på en gammal klasskompis där så vi shakade på tillsammans =)

Under danspasset hade jag på mig en ny sport-bh och den va så himla skön och bra! Så jag tänkte tipsa er i ett kommande inlägg om den bh:n. =)

Nu ska jag äta lunch och sen duscha!


Som en blixt

Efter att ha gått upp 7, haft tvätt, stressat till skolan, pluggat, ätit lunch med saknade personer och sen pluggat ända till 16 och till sist landat hemma med god fredagsmat i magen och tittat på ett halvbra idol så är jag nu redo för sängen. Tröttheten men framförallt huvudvärken kom lika fort som en blixt så ska bli otroligt skönt att sova!

Sov gott =)


Snygga byxor från Gina Tricot



Jag föll pladask när jag såg de här byxorna på Ginas hemsida! Tror jag ska gå och testa dom någon dag =) Finns med antingen 4 eller 2 dragkedjor, jag gillar båda!

Musiktips?

Det känns som om jag har lyssnat på samma låtar i flera veckor nu, behöver massa tips från er! Jag fick ett bra tips från Linda imorse och det var den här:


Morning

Godmorgon! Har precis avnjutit en frukost =) Ska strax gå ner till tvättstugan igen, va nere strax efter sju! Men tvätten får markus ta över sen för jag ska till skolan och plugga med julia och sara. Sen ska jag äta lunch med josefin, sofie och sofia =)

Morgonfrilla :P


Så här blev naglarna!

Har använt mig av Kicks egna nagellack som heter "Army Jacket" och här är resultatet. Gillar färgen jättemycket och den var lätt att applicera på naglarna =)


Så här blev håret!

Mitt hår har hålt sig platt hela dagen efter ha använt Maria Nila flattening spray och sedan plattat det! =) Jag gillar också doften på sprayen =) Dock hade jag ingen volym alls i håret idag, så är väldigt platt och tråkigt uppe på huvet :P


Fina färger till hösten



Hittade de här på Kicks hemsida. Superfina färger till hösten! -Och den gröna, som är i mitten kommer ni får se sen hur en ser ut på =)

It's okay not to be okay

Godmorgon!! Har nästan precis ätit frukost, surfat lite på datorn och ska göra mig iordning! =) Idag ska jag ju testa ena hårprodukten jag visade igår och sen ska jag pröva ett nytt nagellack också! Ingen skola, men inte jättemycket att plugga heller, så blir en hyfsad lugn dag :)

Ska nog ta mig en promenad sen också, det är så himla fint väder ute =)


Maria Nila

Fortsätter på hårtemat:)
Här är två produkter jag ska börja använda, en är en spray som ska hålla plattat hår rakt och skydda mot värmen från plattången. Den andra produkten är salt spray som ska få håret att se ut som det är badat i saltvatten. Sen har jag hört att det håller lockarna bra också(bra för mina lockar åker ur direkt). Tänkte testa ena imorn och då kommer en recension!


Kapade mitt hår, men ångrade mig!



Slutet av 2009 kapade jag mitt hår, kommer inte ihåg exakt hur långt det var men strax nedanför bysten kanske? Då blev det så här kort efter frisörbesöket. Gillade det jättemycket, men var tvungen att klippa mig varje månad för det våxte nåt enormt snabbt. Så jag bestämde mig för att spara ut strax innan sommaren 2010. Nu är det typ mitten av oktober och håret har blivit ganska långt ändå =)

Det jag gillar med långt hår är att det är så lätt att bara sätta upp om man har en bad-hair-day, till skillnad från kort där jag kände att jag var tvungen att fixa varje dag!

April 2010:



Januari 2011:



Juni 2011:



September 2011, kanske inte syns så mycket på den här bilden då det är lite upplockat men längre har det blivit! =)



Under denna period har jag toppat mig 3 gånger tror jag. Men varje gång jag kommer till frisören så säger hon alltid att det inte alls var slitet så behöver inte gå så ofta till frisören! =)


Är helt förstörd!!!

Godmorgon... Jag är inte bara förstörd för jag har ganska mycket träningsvärk i kroppen men också för att måndagen och onsdagens aerobics pass är inställda!!! Vad ska jag nu ta för pass de dagarna?
Har suttit och kikat på deras schema, men vill inte ta något annat pass, jag vill gå på aerobicsen :( Hoppas verkligen att den kommer tillbaka någon gång! Men det är inte bara tråkigt att de försvunnit från schemat, detta innebar också att mina bästa ledare inte finns kvar.. De är så jäkla bra på att peppa och grymma passledare...

Som sagt sitter och kikar på andra pass och nu tror jag att jag ska lägga upp mitt träningsschema så här, kan bli ändringar om jag inte gillar måndagens och onsdagens pass jag skrivit upp nu:


Just nu: MÖR i kroppen...



Sitter mör i soffan efter styrketräningspasset, fotboll Sverige-Holland(blev nyss döv när det blev mål), norpar pojkvännens popcorn =)

Så här ser ena tröjan ut som jag köpte förra veckan!

Dags att träna!!


Dagens tips!

Med bikbok-appen får man 3 för 2 i hela butiken fram till 16e!!!


A little bit nervous!

Godmorgon! Eller ja, jag vaknade halv 7 att det låter i elementet och kunde inte somna om efter det :( Så har varit uppe ett tag! :)

Har skola på eftermiddagen och jag är lite nervös! Har en muntlig examination idag och den ska vara på engelska! Har övat och övat och jag håller mig inom tidsramen, men jag blir alltid så nervös när det kommer till kritan och tappar bort mig så har också skrivit ner stödord..

Önska mig lycka till!


Varning för monster!

Igår körde jag en ta-hand-om-mig-stund, som bestod av:

- Plocka ögonbryn
- Ansiktsmask, som skulle öppna upp porer
- Tog bort nagellack, händer & fötter
- Polerade naglarna
- La på nytt nagellack, kör på en genomskinlig nu
- Smörjde skadade nagelband med något "oljliknande grejs"
- Filade fötter
- Smörjde hela kroppen

Dock tyckte Markus att jag såg äcklig ut och kunde knappt titta på mig:


Shopping del 10



Nytt skal till Iphonen, köpt på teknikproffset.se

Shopping del 9



Träningsskor, Reebook, köpta på Stadium outlet

Shopping del 8



Smått och gott från HM

Shopping del 7



Sockor köpta på scorett
Träningsstrumpor köpta på XXL Sport och vildmark

Shopping del 6



Träningslinne från Röhnisch, köpt på Stadium outlet

Shopping del 5


Berlockarmband från Tiamo

Shopping del 4



Två träningströjor från Puma, köpta på ny butik ute p Marieberg: XXL Sport och vildmark

Shopping del 3



Kofta från HM

Shopping del 2



Träningslinne från HM


Shopping del 1



Vinterstövlar köpte på Scorett

Oj vad jag har shoppat! =)

Så nu är vi hemma, har shoppat hela förmiddagen! =) Jag och Markus kommer åka bort idag och vara borta hela dagen imorn på strängnäs marknaden så all shopping kommer komma upp idag och imorn i olika delar =)

Jag har shoppat både skor, träningskläder, kläder och smycke =) Här är en liten sneakpeak på en del shopping ! :D



Vill bara poängtera att jag är en fattig student och jag har inte betalat det här, o nej jag är inte bortskämd, all shopping är betald via presentkort :D


Ska till Marieberg nu!

Godmorgon! Idag är både jag och Markus lediga, älskar såna dagar för då ligger vi alltid kvar lite extra länge i sängen , äter frukost tillsammans och en dag som idag så åker vi och shoppar! Jag fick pengar av <3:at i present så ska kolla efter träningskläder som de pengarna ska gå till :) Träningen blir så mycket roligare när man har "fina" kläder på sig.

På tal om träning så var jag på ett grymt pass med latindans igår. Och jag var på så himla dåligt humör igår under dagen, men efter passet var jag samma Malin igen =) Får alltid en sån kick efter torsdagspasset!! :D Längtar redan till nästa torsdag!


Hittar jag något på Marieberg får ni se det senare! =)
Puss!

Mer födelsedagsbilder


Underkläder del 2



2 bh's, en har en matchande trosa

Dagens outfit



Svart byxor, vitt tajt linne med ett svart lite mer loosefit uppepå!


Snygg outfit!



Outfit från Bikbok


Underkläder del 1



En vit strapless bh
Tre spets-string
Tre spets-trosor


Sminkblogg

Behöver jag ens säga att jag ska plugga idag? -Gör ju det varje vardag och vill inte tjata om det varje dag!

När jag fyllde i helgen fick jag presentkort på Hm, för jag hade önskat mig underkläder, så jag var och köpte det igår och kommer visa er senare idag för jag har inte lagt in dom på datorn än! 

Så medans jag fixar det och pluggar så kan ni kika in den här bloggen. Jag går in på den varje dag och speciellt om jag behöver sminktips, antingen produkter eller hur jag ska sminka mig!



Jag menar, hur grym är inte den här sminkningen?!

Me and my friends <3

Två bilder från i lördags! Ja va så grymt taggad då och jag hade jätteroligt! :D


Dagens outfit



Kör på en simpel outfit idag, första gången jag har på mig dessa blåa byxor, matchar med blå och vit-randig tshirt. Slänger nog på en kofta också på vägen till skolan, för det blåser jättemycket ute!


Morning!

Godmorgon =) Sååå skönt att få sovmorgon! Har inte lektion förrän 1 idag så kunde sova ut! Ska plugga lite nu på förmiddagen innan jag ska ut i stormen och ta mig till skolan...

Efter lektionen ska jag gå och byta en pyjamas jag fick i present, den va lite stor.. Fick också presentkort på Scorett så ska kolla om vinterskorna jag har kikat på finns inne :D Kanske får med mig dom hem!

Ni vet väl att ni kan följa mig på instagram?


More tired then ever...

HEJ! Hur mår ni? Jag är grymt trött!! Jag hade fullt upp hela helgen! Hela lördagen gick åt till kalas och sen utgång på kvällen. Sen sov jag 5 timmar på natten och upp för att åka till Strängnäs/Stockholm för att fira min systersons 2årsdag! Kom hem vid 9 igår kväll och upp imorse vid 6.. Har varit i skolan hela förmiddagen och handlat och pluggat lite på eftermiddagen, nu sitter jag här fortfarande trött! Ska på aerobics sen, så kommer vara helt slut :P Hoppas på en god natts sömn!


Sitter och väntar på tåget hem från Sträng...

img_8646 (MMS)

Sitter och väntar på tåget hem från Strängnäs. Har träffat familj och släkt idag och firat min systersons 2årsdag uppe i Sthlm! Är helt slut och får ingen sovmorgon imorn :( hoppas ni har haft en trevlig helg! Puss&kram


Är inte det här härligt? =)


Ändra mitt hår?

Jag har en bekännelse, jag har aldrig färgat mitt hår, men jag börjar bli sugen på det =) Jag såg Rachel Bilsons serie Hart of Dixie i veckan och jag gillade hennes hår jättemycket i den. Det är mörkare i botten och sen gradvis ljusare ju längre ner mot topparna man kommer



Jag vet inte hur extremt jag vill gå men den här tjejen har också samma stil på håret, dock väldigt ljust i topparna så tror inte jag vågar det första gången, men det är skitsnyggt på henne:



Vad tror ni om det då? Skulle jag passa i det?


Kvällens outfit - Dress no. 2



Den här klänningen har jag ikväll på mitt födelsedagsparty =)

Kändisar som fyller idag:

 
Julie Andrews

 
George Weah

 
Richard Harrison

 
Sherri Saum

 
Stephen Collins


Dagens outfit - Dress no. 1



Denna klänning har jag idag när min släkt är här på mitt kalas =)

Saker som hänt 1 oktober genom åren


 


Videoblogg - my birthday


RSS 2.0