E is for Emma


Kommentarer
Postat av: Cathi

sv: haha vad konstigt! på tal om sånna där konstiga utslag. när jag var i thailand i våras så vaknade jag mitt i natten av att jag låg och kliade mig själv helt hysteriskt i ansiktet..



vi hade sovit med balkongdörren öppen, och en lampa på byggnaden utanför lyste rätt in mellan gardinerna på mitt ansikte haha..



så när jag vaknade då mitt i natten av mitt hysteriska kliande gick jag upp på toaletten och såg att jag hade, som du på din kind ungefär, stora bölder i ansiktet :P över HELA ansiktet. ögonlock, kinderna, hakan.. överrallt. haha. sjukt äckligt.



fick panik och smörjde in hela ansiktet i aloe vera lager på lager. å på morgonen var det borta, förutom en på ögonlocket. såg hel mysko ut. men det försvann under dagen.



vet fortfarande inte vad det var, men kan ju tänka mig att det var en allergisk reaktion på mygbett eller liknande :P obehagligt och hela dagen efter när det kliade till i ansiktet så fick jag panik att de skulle komma tillbaka haha. usch usch usch! och förlåt för ett hemskt långt brev här men kände bara för att berätta hahaa :D

2011-09-29 @ 16:23:35
URL: http://violacathrine.blogg.se/
Postat av: ELIN

snyggt!

2011-09-30 @ 00:28:51
URL: http://HTTP://ELINWAHLBERG.BLOGG.SE
Postat av: tove

snyggt!

2011-09-30 @ 11:38:05
URL: http://bytove.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0