Mysfaktor

Älskar den mörka tiden och vintern för då kan man tända mycket ljus och mysa :) så här ser de ut just nu i sovrumsfönstret :)


Nu närmar vi oss jul :)

Mysigt att ligga kvar i sängen med massa pynt i rummet och en stjärna som lyser!


1:a advent

Tände precis första ljuset hemma hos mamma :)


Lussebullar!

Försöker lägga upp det här nu då, gick inte igår :s

Mamma och jag har bakat :)


Jobbiga grannar



Lång historia kort: Mina grannars hund skäller flera gånger om dagen, speciellt när posten kommer, då blir hunden helt galen! Grannarna bor två våningar under oss och vi hör hunden upp till våran lägenhet. Så här har det varit varje dag i 1½ års tid nu så jag skrev en lapp till dem och satte på deras dörr, där det stod att vi är trötta på skällandet och önskar att ni lär er hund att inte skälla så fort någon går i trappuppgången.

Resultatet blev detta. Men om du inte låter din hund skälla så kan du ju få din reklam, ok?

Svanströms

Ja! Vaknade kl 6 :) så tidigt har jag inte vaknat på länge, typ sist jag jobbade kanske :p ska strax bege oss mot jobbet, svanströms, som är ett lager med kontorsmaterial. Ska räkna allting som finns på lagret :)


More christmasgifts

Slog in ännu en julklapp igår :D


Hinna med en hel del idag!

Hej! Vaknade strax efter 7 av en fågel, en fågel?! Borde de inte ha flytt till varmare breddgrader? Kollade på termometern och det är 10 grader ute, inte konstigt att det sitter en fågel på min balkong och sjunger!

Idag ska det hinnas med en hel del! Ska på stan med Emma om nån timme eller så, hon ska handla julklappar och jag ska handla julgranskulor =) Förra året hängde det allt för många röda i granen så ska köpa lite silvriga idag! =) Måste också köpa glitter, hade bara två längder i granen förra året, såg alldeles tomt ut, så blir nog riktigt stylish med en till längd =)

Sen i eftermiddag åker jag hem till Strängnäs, när jag kommer fram ska jag upp och umgås med pappa c/o :D Ska för övrigt jobba lördag, söndag på mitt gamla jobb som har inventering. Det tacka jag ju inte nej till eftersom det är 100% båda dagarna :D Så jobbar två dagar, men får betalt för fyra :D


Så ska tidsinställa lite nu så ni kan kika in här under helgen och ändå ha något att läsa :D


Snoken har blivit tjock...

Godmorgon =) hur mår ni? Jag mår liiite bättre än igår, halsen är inte taggtråd längre, bara lite tjock. Tjock är också allting i min näsa och jag tror markus tog med sig nässprayen till jobbet, han är nämligen också förkyld :S

Vet ni vad jag kom på nyss???? Det är en månad till julafton, i helgen är det första advent och nästa vecka är det 1a december. Tiden går så sjukt fort nu...! Jag hade gärna tagit ner allting från vinden och börjat pynta, men det får jag inte för markus som tycker man inte ska pynta innan första advent... Så jag får pynta på måndag, för är borta hela advent..

Det jobbiga är att det är bara andra julen i våran lägenhet och jag kommer inte ihåg hur jag pyntade förra året, så ska bli kul att se vart alla tomtar och dylikt hamnar nånstans iår =)

Så här såg det ut på tvbänken förra året:


INTE NU!

Åh! Har gått och blivit dunderförkyld över natten :( taggtråd i halsen, ont i öronen, näsan rinner... Så idag hittas jag på soffan!


Lite skillnad!



Nä nu har det varit grått i flera dagar! Vill ha sol, det blir sån skillnad med allt då!

Outfits from BikBok



Jag gillar mitten-outfiten skarpt! Vilken är eran favorit? =)


Veckans erbjudande

Godmorgon! Blir att plugga hela dagen i dag igen =) Men ville bara visa er det här innan jag börjar. För om man har Bikbok-appen kan man ta del av det här erbjudandet den här veckan! =)

 

Utvärdering efter 1 vecka med ny kost & livsstil

Hej! Ska försöka utvärdera/redovisa/förklara hur det gått för mig senaste veckan. =)

Vågen visar en annan siffra, det är jag otroligt glad över, då vet man ju att det man gör funkar. Men samtidigt vill jag inte hänga upp mig själv på själva siffran, jag kan bli rätt paranoid över det. Visst är det vikten jag vill ändra på, men det kan bli för mycket om jag ska gå och väga mig hela tiden, så ska väga mig på måndag mornar framöver, alltså med en veckas mellanrum och alltid samma tidpunkt varje gång.

En annan sak som det märks på mig är ju i spegeln, magen har blivit aningen plattare, eller så inbillar jag mig bara för att jag vet att siffran på vågen är annorlunda. -Ja säger ju att man kan bli paranoid av vågen. Hmm, tror jag inte ska bli så fixerad.

Okej, vidare till kosten. -Det har blivit väldigt mycket frukt & vatten! Tog faktiskt popcorn i helgen, vi va ju på bio i fredags :D Annars har jag klarat mig bra, ätit sallad till varje måltid, inte ätit lika stora portioner mat så att jag inte blir proppmätt. Förutom måndagen och tisdagen har jag inte känt något sockerberoende alls! Jag trodde det skulle bli mycket värre än det är =) 

Men något som jag också ser är viktigt är att äta regelbundet, för mig passar det med var 3e timme, jag brukar få i mig 4-5 måltider/dag

Träningen har flytit på som vanligt, tränar vanligen 3-4 gånger/vecka. Är noga med att varva konditionspass och styrkepass, och det blev 2 av varje. 3 ggr på friskis och 1 "pass" hemma då jag gjorde styrkeövningar med kroppen(grym träningsvärk hade jag efter det!)  


Nu träning, sen uppdatering!

Hej! Jag har inte glömt bort er :) men vi tog sovmorgon imorse och sen har jag pluggat fram till en timme sen!

Ska strax gå och träna, arobics på mitt schema idag :) efter de tänkte jag uppdatera om hur det gått under första veckan med nya kosten :)

Puss!


Man skämtar inte om sånt

Hej! :) hur mår ni? Ursäkta om jag inte visat mig här på bloggen än, tränade på förmiddagen och sen kollade jag och Markus på "in to the wild" som gick på tv förut! Har inte sett den och den var faktiskt helt ok :)

Nu sitter jag(ligger) i soffan o kikar på tvn, tyvärr värker magen... Körde styrkeövningar igår och ett styrkepass på gymmet idag. Har såååån träningsvärk i magen, det är helt sjukt! Kommer inte komma ur sängen imorn :p

Hoppas ni haft en toppendag!!


Nu går vi på bio :)

Ska gå på breaking dawn nu :D åh är så spänd!


Julklappar

Ännu en klapp är inslagen! =) Gjorde lite annorlunda inslagning den här gången, tycker man ska våga blanda mönster och material! Blev nöjd :P


Myser

Godmorgon =) För en timme sen gjorde jag frukost till mig och Markus och tyckte det var så grått och tråkigt ute så tände ljus i köket :D Mys!


Dagens close-up


Dagens outfit

Lång stickad från bikbok med svart leggings till :)


Har ni hört den här?



Breakfast

Godmorgon =) Fortsätter på kost-temat som jag skrev om igår, måste bara säga först att jag började i måndags med att tänka på kosten och ge allt på träningen, och det har redan gett lite resultat på vågen! :D

Men det här är det jag OFTAST äter till frukost. Brukar göra små ändringar i frukosten så att jag inte ska tröttna.

Idag blev det, vatten(viktigt att få i sig), kopp te mot halsen(tror minsann förkylningen börjar visa sig ordentligt), knäcke, liiite smör(så det inte blir torrt) och ägg på den! Ibland äter jag bara ägget som det är med salt eller kaviar. Och sen yoghurt med frukt i, idag blev det vindruvor och lite kanel. Riktigt gott faktiskt! Ibland har jag hallon i yoghurten, för som sagt om jag inte varierar min frukost lite grann så tröttnar jag tillslut =) Typiskt mig..


Träning och sånt

Så jag har tränat en hel del på sistonde! Körde ett pass senaste idag :P -Aerobis =) Även om jag kör hårt på träningarna och tränar regelbundet så kör jag inte helhjärtat, inte 100% helt enkelt. För mig som vill tappa de sista kilon innan jag är nöjd med min kropp och mig själv så handlar det om kosten också. Kosten har jag inte ens ägnat 50% åt, tycker om det goda alldeles för mycket.

Jag var duktig i början med kosten när jag började träna men har inte lyckats ända ut. Blivit lat på sistonde, tappat förtroendet att jag skulle klara av att nå mitt mål. Men nu känner jag mer driv än någonsin! =) Det kommer bli jobbigt men jag ska till en början bli av med sockerberoendet och äta mycket bättre!

Om ni vill lämnar jag en rapport av nåt slag, intressant?


Bild från när jag kände mig duktig =)


Breaking Dawn

Godmorgon! Hur mår ni? Jag är lite småförkyld, och är så trött på att vara småförkyld. Man vill ju antingen vara frisk eller riktigt förkyld så att det försvinner sen. Men nej nu hänger det kvar dag ut och dag in.... Men men Ska plugga idag! Kul va? :P

Ska ni på Breaking Dawn idag då? =) Vi ska gå på fredag! Så funderar på att se de tre första filmerna idag och imorn och ladda upp inför bion :D

La upp en trailer en gång, här kommer en annan trailer där man får veta lite mer =)


Min första "gillar inte"

Måste bara slänga in det här innan jag lägger mig! Har nämligen fått min första(förhoppningsvis den sista) "gillar inte" på min youtube-kanal... Och det var till min muffins-film som jag var stolt över! :( Tråkigt att denne person inte lämnar en kommentar efter sig också..

Så lite ledsen i ögat :(


Julklappar

Beställde lite julklappar från internet och idag kom de fram, och nu är det inslagna och står och väntar i garderoben på att få läggas under granen! =)


Sun



Foton från morgonpromenaden!


Nu borde videon funka att spela upp:



Försökte ju lägga upp den här videon igår men de funka inte, nu ska det funka :D


Fixar videon!

Hej! Har ni haft en bra helg? Min va toppen =) Hade det riktigt mysigt igår hemma hos pappa c/o =) Tog med bröd och muffins som jag hade bakat och han blev glad för tröjan jag hade köpt =)

Videon till muffinsen jag gjorde igår och la upp på bloggen igår, har jag tagit bort. Fick medelande från youtube att jag hade gjort fel så håller på att fixar det nu och videon kommer upp igen så fort det är sparat och så =)

Här är en närmare titt på hur jag såg ut igår =)


Dagens outfit

Blå stickat från hm, jeansleggings fråg gina tricot


Har du glömt farsdag?

Det gör inget, bjud din pappa på det här och han kommer bli jätteglad! :


Facebook

Ni vet väl om att ni kan gilla min blogg på facebook =)
HÄR har ni länk dit, annars så klickar ni bara på facebook-rutan som alltid finns nedanför headern! =)


Fogy

Godmorgon! Vaknade av en jobbig marddröm, så låg kvar i sängen lite extra och försökte omvandla den till nåt bättre, så nu har jag precis ätit frukost, och ska strax åka och träna. Idag blir det indoor-walking på friskis, ett pass med crosstrain-maskiner. Första gångnen jag går på det, så ska bli intressant! 

Idag ska jag dessutom spela in videoblogg åt er, och damma och dammsuga hela lägenheten! Imorn åker jag till min pappa så måste hinna allting idag! :P

Kio och <3 på promenad förra året i april!
 

Chow Chow

Sitter och tittar på Animal Planet och Allt om hundar. Idag var det avsnittet med våran hund som vi ska skaffa i framtiden: Chow Chow. Den är så himla fin, och skulle passa oss perfekt! Vi vill ha en cinnamon, korthårig =)

Här kommer ett par roliga, gulliga filmer:


Dålig start

Hej, gick och la mig igår direkt efter Robinson, halv 10. Magen spökade IGEN, fick världens huvudvärk i skolan och spänd i magen hela kvällen! O idag har jag haft en riktig dålig förmiddag. Så istället för att lyssna på mitt gnäll så får ni njuta av lite låtar jag gillar att lyssna på:


Halva priset hos BikBok idag

Som jag skrev i förra inlägget har BikBok halva priset idag och dessa fyra skulle jag kunna tänka mig att köpa på BikBok:


Halva priset hos BikBok idag!

Hej! =) Har suttit och latat mig hela morgonen :P Åt frukost för en timme sen men sitter fortfarande kvar vid matbordet! Satt och surfade lite på olika bloggar och såg en tjej som tipsade om detta:


Varning för dålig film!

Här kommer trailern på den dåliga filmen jag nämnde i förra inlägget:



Imorn hade jag tänkt spela in en ny videoblogg =) Hoppas ni tycker om dom förresten?!

Aerobics nästa!

Hej! Såg ju en film i förmiddags när jag vek tvätten, den var sämst! The tree of life tror jag den heter, jag fattade ingenting. Jätteseg, man fick inte reda på nånting, sen fick man se hur jorden skapades, typ. Efter  45 min började jag snabbspola och tur de

Ska hoppa in i träningskläderna nu och bege mig till gymmet och köra aerobics :D


Mysigt höstväder idag!

Hej =) Hur mår ni? -Jag har sovit knasigt så är lite seg...Har faktiskt sovit knasigt sen innan tentorna som jag hade förra veckan.. Vet inte riktigt varför :S

Idag har jag inget att göra, skrev klart ena delen på en uppgift till skolan igår och kan inte fortsätta skriva förrän jag har vart till skolan och lånat den andra boken jag ska skriva om, men gör det imorn när jag ändå ska till skolan...

Så jag tänkte sätta mig och sortera våran stora tvätthög, medans jag tittar på en film =) Om den är bra nämner jag den här senare såklart! :D

Vi har fint väder idag också!


Christmas gifts

Igår var jag och Markus till marieberg och jag köpte julklappar till mina syskonbarn, slog in dom igår, men hade inga snören och etiketter så va och köpte de idag och gjorde sen klart paketen! =) När vi har köpt klart alla julklappar och jag får lägga upp dom i vardagsrummet så ska ni få se allihopa!

Och så här blev dom =)



Jag älskar att slå in och ge bort paket/presenter och här är min lilla låda med snören, etiketter och så vidare:


Färdigpluggat för dagen

Hej! Efter jag kom hem från stan så har jag suttit och pluggat! Äntligen klar för dagen sitter jag och tittar på Gossip Girl! :)


Videoblogg



Jag älskar de fina stillbilderna de blir på mina videos, alltid nån ful min!


Dagens outfit!

Kofta och byxor från hm :)

nu ska jag gå och träna arobics!

Imorn ska jag nog kunna filma en videoblogg :) vad vill ni se?


Lördagens outfit



Oj vad suddigt det blev! Men i lördags hade jag på mig en klänning från VeroModa!

Julklappar

Godmorgon! Ska strax åka och handla julklappar =) Det gäller att börja i tid! Dock blir det många att köpa till så har skrivit en julklappsbudget, och insåg att den faktiskt kommer hålla, tills jag kom ihåg att jag börjar ny kurs i veckan och det måste köpas studentlitteratur.

Usch för studentlitteratur! Men sitter och tittar på listan med böcker och kanske måste köpa 1 eller 2 böcker, resten kan jag nog låna eller kopiera ifrån biblioteket! =) Men får väl se efter man har fått tag på studiehandledning så man vet hur mycket man ska läsa och så...

Nä nu måste jag sluta, ska strax åka till Marieberg galleria, men första ska jag förbereda ett inlägg åt er=)


Såhär såg det ut förra julen hos Markus föräldrar, -blir många klappar åt många barn :P


Ute på äventyr!

Hej! Hur mår ni? -Jag är tröööött! Har varit på äventyr hela helgen, känns som jag knappt varit hemma! I lördags åkte vi till min syster och sambo med barn i eskilstuna(1h bort) va där några timmar och firade robin som fyller 25 imorn!

Sen åkte vi tillbaka till Örebro och skulle äta hos markus syster med sambo och barn. När vi väl kommer dit får jag typ "anfall", min mage krånglade. Har haft magkatarr förrut och kände igen symptomen på en gång, jag blev jättespänd i magen och aptiten sjönk ner under jorden. Så markus åt och sen åkte vi hem, jag somnade kl 8 i sängen och vaknade 7 imorse =) skööönt!

Imorse mådde jag jättebra igen :S Skumt med magen alltså! Men men, så vi åkte och handlade mat imorse och sen skulle markus bli klippt av hans mamma, så vi fick lucnh, fika och kvällis hos hans föräldrar =) Och så tittade vi på Harry Potter =) 

Hit har ni väl inte orkat läsa va?, För mycket text :P Men nu ska jag sova och vi hörs imorn! Har massa bra inlägg att köra och videos att filma =)  


Who Wears What?


Vilken är din favoritapp?

Vilken är din favoritapp?
Hade den frågan ställts till mig när jag började spela wordfeud, så hade jag svarat de, men nu är jag inte lika beroende av de spelet så jag svarar BikBok =) Varje vecka kommer det ett erbjudande  som är tillgängligt för ett köp, just nu är det detta:


Videoblogg: Hur jag fixar mina ögonbryn


Hej!
Här kommer en videoblogg om hur jag fixar mina ögonbryn:



Såklart vi kan njuta av choklad! =)

Jag älskar choklad =) Men dock kan jag inte sitta och äta det varje dag, varken nyttigt eller bra för min vikt. Jag önskar att det vore bra :P

Nåt annat jag älskar är när hemsidor kommer med bra tips om onyttiga saker, det får det kännas ok att äta det ändå =) Såg denna artikel på aftonbladet imorse och ville dela den med er inför helgen, då vi kanske brukar unna oss godsaker:


Videoblogg?

Godmorgon! Hur mår ni? Jag mår bättre idag, var helt slut igår eftermiddag efter att ha skrivit tentan... Hade ju inte riktigt kunna somna den här veckan pga för mycket i huvudet, men igår somnade jag så fort jag släckt lampan :P

Ny kurs börjar nästa vecka, en kvällskurs faktiskt. Dock är den på samma tid som mitt älskade danspass på torsdagar :( Så kommer missa dansen varje torsdag fram till jul, skittråkigt! :(

Men idag är jag ledig så har segat hela morgonen, så mysigt =) Sitter och funderar på om jag ska göra en videoblogg, eller ut och fota. Men kommer inte på nåt till videon och vädret ute är jättegrått och supertråkigt =(

Så ni får njuta av en gammal höstbild där vädret är helt underbart så ska jag förbereda lite andra inlägg åt er =)!


Jul snart?

Hej! Uppe med tuppen var jag! Kändes dock som klockan var låååångt innan halv 7 när jag gick, inte riktigt redo.. Men det var bara att pallra sig upp och göra sig iordning. Idag var det ju Dagen med stort D, dags-att-skriva-tenta-dag! Hade tentakänslan i magen som vanligt men så fort jag började skriva flöt allting på, tror det gick bra =) Men klart är man alltid osäker, eftersom det tar 3 lååånga veckor innan man får svaret.

Efter salstentan gick jag och lämnade in hemtentan också, känns så himla skönt =) Det var också slut på kurserna jag skrev tenta på så jag har ledig helg!

För övrigt sitter jag och lyssnar på jullåtar och fixar en jullista på spotify =) -Älskar julen! En kompis till mig har redan bakat lussebullar <3 Förra året var min och Markus första jul i lägenheten, den blev inte riktigt som vi hade tänkt oss då jag var sjuk december och januari, så vi hoppas på en betydligt lugnare jul i år!


Så här såg det ut i hyllan när tomtebarnen hängde där! =) Ska bli mys att pynta igen =)


Drömfångare

På strängnäsmarknaden för några veckor letade jag efter en drömfångare, hittade ingen. Men när jag och Markus är på väg till örebro igen ringer mamma och säger att hon har hittat ett stånd med massa drömfångare och kunde köpa en åt mig, eftersom jag letat så! I söndags fick jag med mig den hem till Örebro och nu hänger den över våran säng!

Vi har inte bestämt oss om vi ska behålla M<3M bokstäverna.. Vad tycker ni? Ser det för mycket ut?


Footloose!

Godmorgon! Gårdagen gick åt att skriva på hemtentan som vi fick och öva på tentan vi har imorn, samma gäller för idag. Men jag ska mest gå igenom till imorn. Man lär sig inget om man råpluggar dagen innan ändå!

Sist jag och Markus va på bio så sa han i kassan att jag hade väldigt mycket poäng på biokortet, så mycket att vi får två biljetter gratis =) Så sitter och letar efter film att se. (Vi ska ju se breaking dawn, men de biljetterna köpte vi med ett par biljetter Markus fick av hans chef ;) - gratis är bäst, eller hur? ) Men jo, de jag vill komma till är att jag vill se den här filmen som har premiär idag:


Inspiration: Fashion on Celebrities

                       

RSS 2.0